AKTUELNO

Bila je kratka i jasna!

Došao je red da svoje mišljenje o Ani Bulatović i svom bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli na večerašnjim "Nominacijama" iznese Miljana Kulić.

Samo da kažem osobici da je sve u redu. Što se tiče Ane, nikakav konflikt nisam imala. Uglavnom sam do sada sa svakom osobom imala sukob mišljenja, sa Anom ni to - krenula je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Zole, završena i ispričana priča. Iz razloga koje svi znate šaljem Zolu u izolaciju, svima je sve jasno i previše sam obrazložila - poručila je Kulićeva, a zatim je ustao Janjuš:
Nešto mi nije noć, voleo bih da odmorim posle. Nešto me je uhvatilo malopre, tako mi se potrefilo. Neću puno da pričam o njima. Ko šta radi, to slabo komentarišem. Sa Anom nemam sukobe, nešto me je otprilike pogodilo, kada je permutovala pa mi dala mali budžet umesto velikog, ne mogu da kažem ništa loše o njoj. Mislim da odnos Zole i Ane je trenutno odnos, Zola u glavi nije raščistio još, mislim da i dalje voli Miljanu. Nikad nismo pričali o tome - pričao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih zamolila da mene ne spominju, priča je završena pre dva meseca, nema potrebe da komentarišu. Neka komentarišu novonastalu situaciju, nema potrebe da gledaju kroz mene - zamerila je Kulićeva.
Bataliću tu priču, samo sam komentarisao Zolu. Ana, šaljem tebe u izolaciju, ostavljam Zolu i malo ću se odmoriti - zaključio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.