AKTUELNO

Ona joj je bolna tačka!

U toku su nominacije u Beloj kući. Zadrugari ovo veče biraju između Ane Bulatović i Lazara Čolića Zole. Na red da nominuje je došla Nataša Radan.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče nominacija, neću komentarisati njihov odnos, niti ću se mešati njihov odnos. Nema potrebe da skaču ovde na Anu, ona nije ni prva ni poslednja koja je bila zaljubljena u zauzetog muškarca. Zola je isto imao pogrešne izbore, nije smeo danas onako da se ponaša. Ana nije loša osoba, ima sjajan stav i devojka je na mestu. Smeta mi kada se neko svađa sa Rialdom da ne treba ona da se meša. O Zoli imam jako lepo mišljenje, i njega ću sačuvati - rekla je Nataša.
Ana je osoba koja je meni zaista draga, i jako je dobra za ovaj rijaliti. Za nju sam uvek tu, što se tiče Zole on je moj drug, on i ja imamo neke zaje*ancije, mislim da treba da uživaš sa Anom i da ona mora da se opusti tu. Ne mogu tebe da nominujem, poslaću Anu - rekla je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni nije jasno što me Nataša pominje, nema smisla. Ja sam Ani stalno davala savete, ona nije sujetna, mora da se opsuti i da gleda na sebe. Zola je promenljiv kao vreme, i njega ću poslati u izolaciju. On je meni okej sada, a ona je borac za pravdu, mora da se opusti. Treba Ana više da peva - rekla je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga