AKTUELNO

Hit!

U toku je "Igra istine", a naredno pitanje bilo je za Sandru Rešić.

Foto: TV Pink Printscreen

S obzirom na tvoje učešće u rijalitiju, ja znam da si svesna gde se nalaziš, predstavljaš se kako se predstavljaš. Meni si se na prvu loptu dopala, dopadaju mi se tvoja izlaganja i sve, a ja sam primetila u poslednje vreme da ne govoriš šta misliš? Da li smatraš da ne opravdavaš ono za šta važiš ovde? Sve manje i manje pričaš, govoriš sebi u bradu, i sve anje si iskrena? - pitala je Zerina Sandru.
Prvo, mislim da sam neko ko je za razliku od nekih, od kojih ste očekivali da će da vas namuče i ostalo, mislim da sam neko ko je apsolutno opravdao sve što ste očekivali. Ja ne mogu da budem komentator, niti sam se tako predstavljala. To znači da je neko objektivan, a ja to nisam, jer sam poznata po pristrasnosti. Ja neke ljude volim, a nakačila sam se svima, i sa, i bez razloga. I ti si ušla kao retoričar, i rekla si da nemaš dlake na jeziku. Ja sam isto od tebe očekivala više. Ja sam neko ko se vrlo iskreno, obratio apsolutno svima, a u zadnje vreme sam shvatila - počela je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne pitam te to! - ubacila se Zerina.
Dakle, shvatila sma više kada sma se malo povukla. Videla sma poglede, poruke, ma sve. Hvatila sam da svaka priča, tea i ostalo, ima mnogo veći pogled na sve! - rekla je Sandra.

Dok je Sandra odgovarala Tara Simov i Nenad Aleksić ša, razgovarali su o svom odnosu, gde su pokušavali da se dogovore šta će u nastavku.

Foto: TV Pink Printscreen

Reci šta ćemo? - pitao je Ša.
Ja sam ti rekla da nemam način da ovo presečem. Ne znam, pričaću sa Markom, ići ćemo posle do hotela - dodala je Tara.

Detaljnije u nastavku teksta, u video - prilogu.

Autor: D.B.

#Zadruga