AKTUELNO

Zadrugari složni u komentarima.

Milan Milošević pojavio se na vratima Bele kuće, kako bi okupio zadrugare zbog ovonedeljnih klipova, sa kojima će biti suočeni učesnici najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima. Prvi na redu prikazao je pokušaj Miljane Kulić da se pomiri sa Lazarom Čolićem Zolom:

Sve je on pametno rekao ovde. Verovatno je znala da će ovo biti pušteno, pa nije došla u emisiju. On više ne gleda sve kao vezu, nije mu to potrebno, gleda sebe, a tako i treba. Moja je želja da ne budu zajedno, koliko god njoj bilo teško. Miljana sve zna, ali ne ume u praksi to da primeni, nešto je vuče i dalje. Rekla sam joj da se ne ponižava i ne prilazi mu, on hoće i namerno da je spusti, tera ga nešto da devojkama to radi, već sam primetila to i sa Anom. Vidim da ju je sramota, zato nije ni došla u emisiju - priznala je Marija.
Mariju moramo razumeti, jer je majka. Miljana definitivno želi da se pomiri, zato ga je i pozvala, to je jasno. Miljana je blokirana tim odnosom, nikad gore izgleda i nikad se gore oseća. Sada je tempirana bomba i može pući u svakom momentu! Ona može prevazići ovaj problem, samo ako uđe u novu vezu ili ne daj Bože uradi nešto sebi - komentarisao je Đedović.
Neće sebi ništa uraditi, nije njoj to prva veza! - protivila se Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ali joj je poslednja, budi sigurna, videćete svi! - nastavljao je Marko Đedović.
Svaka sledeća veza je Miljanin kanal, oni se vole, to je činjenica. Ona bolji izbor od Zole neće imati. Ko će biti sa njom i trpeti je? Niko. Miljana je sve isplanirala, ali Zola nije popustio sada. Ipak mislim da će se pomiriti - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

To je tvoje mišljenje, on je sa njom bio samo iz koristi, a ti možeš da zastupaš Zolu koliko hoćeš! - vikala je Marija.
Da li ti ne vidiš svojim očima da ne mogu da se razdvoje? Koji vi novac imate, da on može da živi od toga? - pitala je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga