AKTUELNO

Pevač izgubio kompas!

Milan Milošević pojavio se na vratima Bele kuće i odmah započeo sa zadrugarima komentarisanje podele današnjeg budžeta:

Ne znam na osnovu čega mi nije dala veliki budžet. Ja sa Rialdom nisam imao nikakav konflikt do sada, uvek smo imali korektan odnos - rekao je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sa tobom nemam ni konflikt, niti bilo kakav odnos. Jednostavno, takve su okolnosti bile, da je budžet bio normalan, dobio bi srednji - rekla je Rialda.
Možda sam ja očekivao previše, ali nije postojao razlog da mi da mali budžet, pa je samo rekla "Ti si u pabu, već ćeš se snaći" - nastavio je Mišel.
On je bio trostruki pobednik na Zadrugoviziji, ni sa kim nije podelio svoju nagradu, sve je odneo u pab, zašto bi sada Rialda njemu dala veliki budžet? Želi on da bude žrtva uvek, ja to više ne mogu da slušam, kako se nije setio toga kad je dobio svoju nagradu. On je toliko sebičan, ja bih uvek podelila tu nagradu sa svima, pa uzela šta ostane. Meni je Rialda sa pravom dala najmanji budžet - komentarisala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakve veze nagrada ima sa budžetima? - pitao je Mišel.
Povuci haljinu - prekinula je Marija.
Prekini da mi se mešaš u život više! Ne prekidaj mi predavanje! - odbrusila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko si ti, da tebi Rialda da veliki budžet? - ispitivala je Miljana Mišela.
Zato što smo pevači i nismo imali nikakav konflikt. Svako ko je tražio bilo šta od mene, dobio je uvek - bio je uporan Gvozdenović.
Ovo je samo sukob mišljenja, ne očekuj neočekivano. Ko si ti njoj? Ti u ovim situacijama ispadaš glup, egoista... - ubeđivala ga je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ove nedelje se nikom neću obratiti ni za čašu vode! - vikao je pevač.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga