AKTUELNO

Ne može da se smiri.

Jovana Tomić Matora je nastavila da iznosi prljav veš svoje bivše devojke Sanje Stanković, koju je sve vreme optuživala da laže.

Stefanu je drugarica rekla da joj je Sanja rekla da je pikirala Frana - govorila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, ja sam rekla da ću raditi namerno Matoroj neke stvari, a u Frana sam se zaljubila. I rekla sam ti da ne spavaš sa Monikom u krevetu u kom smo mi spavale. Jovana, ti si jedini partner koji me je vređao, ponižavao - rekla je Sanja.
Ti si mene tukla. Da ne zaboravimo detalj, moja tuča sa njenim bivšim. Nimalo naivna nije bila. Dobro je da nije bio masakr. On u celoj tuči meni jeste zamerio stvari koje sam rekla za njega. Ali to je osoba po Sanjinoj priči zbog koje je ona izgubila veru u ljubav. Dešava se "slučajno" da je on presreta na autoputu, "slučajno" se sreću, šalju poruke... A dečko mi kaže: "A ti što k... veruješ" - govorila je Matora.
To nije tačno, Kokin drug ga je zvao i rekao je da on to nije rekao. Rekao je da nije, lažeš! - poručila je Stankovićeva.
Nemoj da pričam šta je još pričao, vređao nas i nazivao najgorim imenima. Da li je normalno da Sanjin bivši dečko, koji ju je varao i imao verenicu, da je prati na operaciju i da ih slučajno snimi "Paparaco love"? Dečka koji ti je naneo zlo - nastavila je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko mi je zla naneo, toliko je i dobra! Nikad me nije uvredio, pomagao mi je - odgovorila je Sanja.
Poenta svega, poruke, sve što je bilo... Znala sam da nećemo da se pomirimo, dok je igrala igru. Sanja me je stiskala sve vreme dok mi je pričala o Anđelu. Poenta cele priče je da je Sanja igrala ozbiljan rijaliti sa mnom. Naša veza je bila obična korist, interes... Napolju se j*bavala, dopisivala, družila sa lezbejkama iz koristi. Moje sve bivše devojke su bile sa mnom javno, znali roditelji i prijatelji, ozbiljne ribe - rekla je Matora.
Da, da, kako da ne. Ja sam te jedina javno priznala - rekla je Stankovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Koristila si me za putovanja, stvari... Ja sam ušla u "Zadrugu 3", kupila sam stan, ona se nije radovala za moj stan. Plan je bio da uzmemo stan na njeno ime, u jednom da živimo, drugi da iznajmimo i da razmišljamo o deci. A ona u januaru gleda k*rčeve, dopisuje se sa Tomovićem, bila sa onom devojkom. Ja nisam folirant, da, boli me! Teško mi je što sam verovala u laži. Meni se stvarno Monika svidela, probala sam, ali j*bi ga, volela sam Sanju. Lagala sam Moniku, tu nisam ispala fer. Nisam mogla da joj kažem da sam ušla u vezu da prebolim Sanju. Udvarala sam se Žani i Rialdi... Sa njima ništa nije bilo - nastavila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.