AKTUELNO

Počelo je!

U toku su "Nominacije", a zadrugari ove nedelje biraju između Jovane Ljubisavljević i Stefana Karića, koji su bili ovonedeljni potrčci.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Jovane, ja sam neko ko je nju kudio, ona me je slušala i po pitanju Vladimira, ja sam joj davala savete ali ona uradi kontra. Za crnim stolom sam je urnisala, a van stola budem, tiha. Mislim da me je mrzela, i ja sam otišla u radio i rekla sam da joj se Vladimir ne sviđa, i tada smo se smirile. Generalno, Marko je u pravu za sve i znam kako se osećala i ako Luka hoće nekoga da krivi za raskid, to neka budem ja. Ona sve komentariše biranim rečima, i nekim rečima finim a onda sedne i sebi u bradu govori strašne stvari to se odnosilo na Rialdu i skakala sam tu na nju. Sviđa mi se kako je počela i mislim da je iskrena po pitanju Karića, nije krila ni simpatije i njen raskid je ubrzao to nešto. Smatram da ćemo imati lep odnos, ali napašću je kad treba. Što se tiče Srefana, super smo i nemamo svađe i sada mi je nekako kao i što sam mislila da je super. Bila bih licemerna da nominujem Jovanu, ja nominujem Stefana - rekla je Sandra.
Sačuvaću Stefana, poslaću Jovanu u izolaciju jer njega znam duže i ništa joj ne zameram! Što se tiče Jovane, mislim da je uradila pravu stvar po pitanju prijateljstva sa Đedovićem, Erminom i Sandrom i na vreme se pomirila sa njima da je ne bi napadali. Ali, mora da bude svesna da će biti drugačuje, sada je podržavaju neki da bi videli ko je ona do kraja. Što se tiče celog odnosa od početka, smatram da nije logično da toliko pati, pa se to promeni nakon Stefana i on je rekao kako nije pratio rialiti, ali će sam videti ko je ona. A njega znam i on je dobar dečko i nismo imali konflikt - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovana je uvek bila dobra prema meni i kada mi je bilo teško, našla mi se tu kada sam doživljavala nervne slomove i hvala joj i mislim da je normalna i ispravna. Ja nisam kompetentna da komentarišem, iskreno jako si me iznenadila kada si rekla da ostavljaš dečka, jer sam ja mislila da ćeš se boriti za to. Mislim da ne trebaš da žuriš, i polako ulazi u taj odnos. Stefana jako gotivim i poštujem ga, znam mu i porodicu, i zato nominujem Jovanu - rekla je Aleksandra.
Samo ću reći da se slažem sa Tomovićem, i smatram da sam i ja imala vezu koja je trajala tri godine, i meni je i dan danas ta veza rak rana, i ja ne mogu da shvatim Jovanu i kroz razgovore koje je ona imala sa mnom u prolazu, ja sam mislila da niko to neće moći da poljulja, i mislim da ona ništa ovde nije shvatila! Nominujem Jovanu, jer Stefana znam godinu i po dana - rekla je Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga