AKTUELNO

Evo što sada kaže.

Nakon Frana Pujasa u emisiju radio "Amnezija" stigla je Jovana Ljubisavljević, koja je pre tačno sedam dana na istom mestu raskinula vezu sa tadašnjim dečkom Lukom, a danas je pričala o svom novom dečku Stefanu Kariću.

Foto: TV Pink Printscreen

Posle sedam dana si ušla u vezu sa Stefanom, ja ti čestitam. Prirodno je, "Nedelja ljubavi" - rekao je Bora Santana.
Rekla si da se plašiš osude zadrugara i naroda jer si se poljubila posle samo sedam dana, da li to znači da si se do sada folirala zbog naroda? - pročitala je Sandra Rešić pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam se folirala. Htela sam da uvedem narod i kuću u to kako sam se osećala. Stefan se dogodio slučajno, ušao je u kuću, a ja sam se dva meseca tako osećala. Ja sam neko ko ovde živi pet meseci, znam profile ukućana. Stefan i ja smo se poklopili, od prvog dana provodimo vreme zajedno, ne možemo da se razdvojimo. Ja sam spremna na različita mišljenja, jeste ispalo kao što većina kuće priča da je Stefan razlog. Najteže mi je što je to tako javno i što neko sada to mora da gleda. Ali moram da budem ja ja. Dosta sam živela pod strahom - rekla je Jovana.
A možda Luka odluči da ne gleda - našalila se Sandra.
Ja sam ispala fer, zna on o čemu se radi, moja porodica i njegova. Kada budem čula da ga ne volim ili nemam pozitvne emocije, ja ću uvek demantovati - odgovorila je misica.
Da li si srećna konačno? - pitala je Rešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Jesam, ali nisam u potpunosti opuštena. Nemam dojam šta se dešava tamo (napolju). Ja kao da sam bila u vezi ovde, ali sam se sama borila - istakla je Jovana.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.