AKTUELNO

Sada jasno je!

Voditelj Milan Milošević u današnjoj emisiji ,,Pitanja gledalaca" pročitao je sledeće pitanje za Jovanu Ljubisavljević.

Zašto se Ana Bulatović nakačila na tebe, šta si ti njoj uradila?

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam, ništa lično joj nisam uradila, ja sam to i pričala, kad god primirje sklopimo, da ne postoji razlog, niti sam je vređala, da bi ona imala toliku dozu mržnje. Nema zašto da bude ljubomorna, jer nam nije interesna sfera - rekla je Jovana.
Nije ni čudo što je ljubomorna na nju, lepo izgled,a optuživali smo je za sve i svašta, ali nema mrlju u svom životu. Mi smo je osuđivali na osnovu njenih postupaka, pretpostavljam da je izgled, a najbitnije je što Jovana nije ništa uradila, a ni u prošlosti, a sa Anine stvari smo čuli užasne stvari, da je tukla trudnu ženu, pored ovako izgleda - rekao je Đedović.
Ja te se ne plašim, zato što izgovaraš, ja sam čista pred Bogom, nikad u životu, to može da uradi monstrum, da tuče trudnu ženu, ja ću sutra da budem majka, da bih mogla da bijem trudnu ženu ili bilo koju ženu. To je ispod mog niva, ja se tebi neću dokazivati. Za tvoju informaciju, moja majka je imala devet spontatnih, da bi ja došla na svet - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve ću da vas navučem na nasilje! Sve! - poručio je Marko.
Ja Jovanu uopšte ne mrzim, niti sam ljubomorna, nisam taj tip, nisam imala nikada konflikt sa njom, da me je ogovarala, jeste, u bradu priča, to sam ja čula. Taj isti Tomović je dečko, na početku rijalitija je i meni bacio kosku, ja sam mu rekla da ne može sa mnom to, svi smo videli da si flertovala i da si se muvala - pričala je Bulatovićeva.
To je problem, što si se ti njemu svidela, a Ana nije - ubacio se Marko.
Mene kad neko nervira i neko kada u meni izaziva negativnu emociju ja ne gledam, ti si mene imitirala kako hodam! - odbrusila je Ljubisavljevićeva.
Ja nisam mogla da verujem u te pokrete - dodala je Ana.
Ako ja hodam ovako ispravljeno, i ako imam završen fakultet, to je drugo - poručila je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga