AKTUELNO

Sve mu rekao!

U toku su nominacije u Beloj kući. Zadrugari ovo veče biraju između Tare Simov i Nenada Aleksića Ša. Na red da nominuje je došla Dragana Mitrović.

Foto: TV Pink Printscreen

Taj odnos nije prijateljski. Meni nedostaje lagani Ša, koji je bio druželjubiv, kulturan. Većina nas je navela Ša kao dobru osobu, pogubio si se sa Tarom, to ti nije trebalo. Čupaj se, ja ti ne bih bila u koži. Tara je bahata i razmažena, drska i bezobrazna. Ona je veliki provokator, pa je nominujem zbog toga - rekla je Dragana.
Svi znaju da smo Tara i ja imali neku vezicu kada je došla ovde, ona glumi da je jaka, ali je nesnađena devojčica kojoj fali ljubav, i ona traži da bude u centru pažnje. Nije snađena, nema balans, ili je emotivno slaba, ili agresivno jaka. Mora da povede kako se ponaša, pogotovo sa Ša, jer svi vidimo taj odnos. Meni je glupo jer se provlači moje ime kroz njihov odnos, a ne znam zbog čega. Meni je bilo neprijatno jer sam danas ušao da ih razdvojim, a Nenad me je pogledao loše. Ne želim da budem između vas. Meni je Tara jedina koja je vodila računa o rođendanu mog sina, a ti Ša si mi dobar drug. Tara mora da izađe iz ovog odnosa i da ispadne pametnija od Ša. Mora da eskivira sve ovo, i da se distancira - pričao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Nenada, ja njega znam do ranije, ali ti moraš da se osvrneš na sve što si prošao, i da si u kupatilu snimao spotove, a gde ih sada snimaš i da vidiš šta si ostvario, a ova mala sitnica ne treba da utiče na tebe da sje*eš ono što si pravio sam. Poenta tvog borvaka je da dokažeš da si osoba koja je napravila sve od nule, znam da ti je teško, možda ja krijem da sam zaljubljen u Maju, niko to ne zna. Moraš da se središ buraz što bre, moraš da osaviš svoj ugled i da bude tvoja porodica ponosan na tebe, šaljem te u izolaciju, Taru moram da sačuvam - pričao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.

#Zadruga