AKTUELNO

Drama za kraj!

Usledila je još jedna igrica za zadrugare, a naredni izazov tokom "Ljubavne zadrugovizije" bio je rodeo.

Foto: TV Pink Printscreen

Alen Hadrović, Jovan Cvijetić Cvele, Bora Santana, Fran Pujas i Milan Janković Čorba su opet bili prva grupa koja je imala čast da se oproba u novoj igrici.

Foto: TV Pink Printscreen

Alen je bio prvi koji se oprobao u rodeu, a on je uspeo da izdrži čak 41 sekundu. Odmah nakon njega, na redu je bio Čorba sa čak 34 sekunde.

Kakvi ste vi muškarci, ja jahala minut ipo, dobila putovanje! -rekla je Maja.

Potom je Cvele uzjahao, a on je izdržao čitavih 32 sekunde, dok je Bora Santana bio uspešan sa 45 sekundi.

Foto: TV Pink Printscreen

Poslednji iz prve grupe, bio je Fran koji se na biku zadržao 1:09.

Potom je usledila i naredna grupa, a među njima, prvi je bio Kenan Tahirović koji je pao posle 44 sekunde. Nakon Kenana, Neca je bio naredni zadrugar koji se okušao, a on je pao posle nekoliko sekundi. Sa druge strane Zola je imao priliku da se okuša, a bio je čitavih 11 sekundi na biku. Nakon njega, Stefan Karić je pokušao da se što duže održi na biku, a on je uspeo da bude na biku čitavih 44 sekunde.

Foto: TV Pink Printscreen

Poslednji u ovoj grupi, bio je Vladimir Tomović, koji je dao sve od sebe, da se dobro pokaže u ovom zadatku, a izdržao je 23 sekunde.

Filip Car, Danijel Višić, Mišel Gvozdenović, Kristijan Golubović i Marko Janjušević Janjuš su bili naredna grupa, a Car je izdržao 27 sekundi. Nakon njega, Danijel je bio čitavih 27 sekundi, dok jer Mišel izdržao 18 sekundi. Poslednji u nizu bio je Kristijan, sa 23 sekunde.

Detaljnije u nastavku.

Autor: D.B.

#Zadruga