AKTUELNO

Hit!

Razgovoru Lazara Čolića Zole i Sanje Stanković priključila se Teodora Bilanović. Zola je odlučio da ispriča zadrugarkama priču o svom prvom pijanstvu.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad se setim svog prvog pijanstva. Završio sam osmi razred,moji drugari su bili 4. srednje i jedna cura koja je išla sa njima u školu se udavala, a cura je iz mog sela. Drugari me vodili na svadbu, ja se sredio ful, moja baka bila na svadbi jer je komšija, ja se napijem, bila neka detelina i trava, ja otišao da povraćam, samo sam se skrotrljao niz detelinu skroz. Baba pokojna krenula da me traži, nije mogla da me digne koliko sam težak bio, zvala drugare moje. Sat i po vremena su me izvlačili iz potoka - rekao je Zola.
Ja sam bila osmi razred, otišla na selo, bio neki dečko stariji, ja sam mu se svidela. Šetali se sokacima, on seo na betonsku ogradu, a iza žbunje i koprive, a ja stojim pored njega. On me uhvati za ruku da me pooljubi, ja ga gurnem. Upao u koprive. Ja pobegla. Na kraju izgubio novčanik, morala sam da se vraćam - ispričala je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Nadražila si ga pravo - našalio se Zola.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.