AKTUELNO

Nije imun.

Naredna tema u večerašnjem "Pretresu nedelje" bio je odnos Aleksandre Nikolić i Filipa Cara, a voditelj Milan Milošević prvo je podigao Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Prekidam svaki odnso sa njim. On priča kako ga gledam, provociram, to nije istina. Juče je odvratne stvari ispričao, ja mu ništa ne radim. Iznervirao se jer sam rekla "Av, av", a nisam ni mislila na njega. Osećam se kao krpa koju svako može da vređa - rekla je Aleks.
Ja nemam živaca za to, pričao sam nešto ozbiljno. Juče sam joj rekao da mi se obraća, danas mi se 4 puta obratila. Sit sam te, zaobilazi me - dodao je on.
Jer su mi rekli da kupuješ hranu za Janjuša i mene. Ti mene zaobilazi, ja tebi ne pričam stvari koje ti meni, ali to govori o tebi - nastavila je Nikolićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo danas si za omiljenu osobu kad je Janjuš birao rekla da nije neki izbor. Ja je nisam vređao, samo sam činjenice neke rekao, nešto za Bujanovac i to - istakao je Car.
On ima problem, kada vidi da mi je lepo, mora da mi pokvari raspoloženje - rekla je Aleks.
Ja sam nju dva puta uvredio, završili smo, ušao sam u novi odnos, ona nije prestajala da priča o meni - dodao je Filip.
Da li je moj greh što sam te volela? - pitala je ona.

Sandra Rešić i Lepi Mića su rekli Filipu da ju je i te kako izvređao juče, a on se pravdao da je samo iznosio činjenice.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne mogu da verujem šta ovaj čovek priča. Pre nekoliko minuta sam mu rekao da izađe iz ovog odnos, da je ne vređa. Ono veče joj je prvi prišao posle žurke, krenuo ono da joj priča. Trista puta sam joj rekao da je ne vređa, on opet. Ne mogu da verujem. Reci, ustani: "Jesam, neću, pogrešio sam". Više ne znam šta da radim - ustaao je Janjuš.
Šta ja njoj da ćutim, da joj dajem za pravo da me j*be ovde? U nekim situacijama kada sam nervozan... Juče sam joj rekao da mi se ne obraća. Ako si sa nekim raskinuo, znači da taj odnos nije valjao. Zamisli da se muž i žena razvedu i ostanu u istoj kući. Ja sam održavao odnos da bih imao neki mir. Juče sam joj rekao da mi se ne obraća, pet puta mi se obratila - pitao je Car.
Samo zaboravi da postoji. Umesto na "Av" da joj kažeš "Av", ti pričap da su joj usta puna sp*rme - zamerio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

On se meni obraća, on mi donosi stvari kad mi stignu, on me pita ca cigaretu. Mene on ne interesuje - rekla je Aleks.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.