AKTUELNO

Žiri imao zanimljive komentare!

Pod rednim brojem 5 nastupili su Tara Simov i Nenad Aleksić Ša. Oni su samo dan pre nastupa potpuno promenili koreografiju, pa osmislili nešto, kako je Simova definisala, "vulgarnije". Iako su pod lupom zadrugara, Tara i Ša su odlučili da se večeras pojave na sceni kao pravi par.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugari su nastupali uz Nenadovu pesmu "Dobar plan", a kao što je Simova najavila, koreografija je bila i te kako zanimljiva i nešto provokativnija. Ona je sve vreme izazovno igrala oko Ša, gde je vodila celu igru, u kojoj se Aleksić ponašao kao pevač. Oni su se jedno drugom nekoliko puta unosili u facu, te je u nekim momentima izgledalo kao da su korak do poljupca.

Foto: TV Pink Printscreen

Njihov nastup pogledajte u nastavku.

Nakon nastupa, usledili su komentari stručnog žirija.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni ste super bili uigrani, ja tu nisam videla neku greškicu. Koreografija vam je bila komercijala, i kostimi su fantastični, a sviđa mi se i energija, ja nisam u toku - rekla je Vesna.
Meni je izgledalo kao da snimaš spot, a znam kako sve radiš, a to radiš top. Kada se vratiš cela Fontana će da ti aplaudira - dodao je Đole.
Ša, nastup uvek besprekoran, Tara bila si fenomenalna načka, vidi se da je Paula imala neke delove tu. Ceo vajb između vas je pokazao da ste veliki profesionalci. Kao da sam gledao do ja*a spot - komentarisao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni prijatel, besprekorni, super - dodala je Slađa.
Ostabi do kraja, super ste izgledali, sve je to odlično, patikice, čarapice - nastavio je Đani.

Foto: TV Pink Printscreen

U nastavku ovog teksta možete pogledati komentare stručnog žirija.

Autor: Pink.rs

#Zadruga