AKTUELNO

Ovo je izazvalo polemiku.

Voditelj Milan Milošević dao je reč Vladimiru Tomović kako bi zadrugarima ispričao svoju teoriju o odnosu Rialde Karahasanović i Kenana Tahirovića u emisiji "Pretres nedelje".

Ja sam sinoć komentarisao ovo, nisam pratio ko koji aspekt zastupa, jer imam svoje viđenje. Darku u intervjuu sam juče rekao da je Kenan napravio mnogo grešaka za nekog ko ima "rijaliti mozak". Posle drugog podizanja je ušao u vezu sa Rialdom, devojku je najeo g*vnima pre pet dana, pre dva mesaca joj je rekao da p*ši k*rac. On gradi imidž dobrog dečka, što i jeste. Mnogo grešaka je napravio za nekog ko stoji za imunog. Sprdnja obična ovo što se suprotstavio Čorbi - pričao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

To je bila predstava, kao on je zaštitnik. Ako je tako, tako je trebalo da bude od prvog dana. On nema snage da iznese tu svađu žučno, a da to ima smisla - istakao je Tomović.
On popusta sa živcima - rekla je Ermina.
I sve je to uradio u poslednja dva dana - dodao je Đedović.
Rijaliti matematika je takva. Koga god da podignu, to utiče. Verujte mi da to utiče, već je sutradan promenio ploču. Previše je to slučajnosti... Još kod Kenana, koji po čitav dan ćuti, znači da sigurno razmišlja - dodao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da ovo nema veze sa dizanjem, nego je dečku pun k*rac svega - ustao je Danijel Višić.
Šta sad prave od njega, foliranta - zamerila je Ermina.
Kenan je rekao da se plaši da ne bude diskvalifikovan, kad smo igrali fudbal. Iz čista mira mi je rekao da gubi živce, da može nešto da uradi, bio je ozbiljan - ispričao je Bora Santana.
Mene samo zanima koja nit povezuje muškarca i ženu kada mu žena kaže da ga je sramota što su u vezi - istakao je Tomović.

Matora je ponovo ustala i nastavio se sukob sa Sandrom Rešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.