AKTUELNO

Čekamo nedelju.

U toku je Igra istine, a nakon pitanja o traču Nenada Lazića Nece, sledeće pitanje je bilo upućeno Miljani Kulić.

Saga od dve i po godine se primakla kraju, neću da dužim, ali želi da pitam, koji primaran osećaj imaš u ovom trenutku, jer je Zola nominovan? Šta nas čeka u ponedeljak, utorak i sredu, kada shvatiš da njega nema? - pitao je Kulićevu Vladimir Tomović.
Što se tiče njega, ljubavi nikada nije bilo, bilo je sa moje strane u početku, i sa njegove, a posle toga, kad sam mu stavila sve na dlan, se ugasila. Ja sam ga samo volela, uvela sam ga ovde. Rekla sam Kristijanu da mi nije dobro, jer me bolela glava, ne zbog njega. Evidentno je da je ljubav iz koristi bila. Taj čovek nije mi prišao kad mi je najteže bilo, svaka priča je sa njim završena, zgadio mi se, smučio mi se za sva vremena - pričala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad budem izašla, proći će pet meseci, ohladiću se. Kao što je rekao da on voli sebe, počela sam da shvatam, da sve što sam govorila svojoj majci i polivala je vodom, izblamirala sam se za sve pare koje sam zaradila ovde. Drago mi je što odlazi, apsolutno će mi biti lakše, praviču šou. Mislila sam da sam ja najpametnija, a da moja majka i ceo svet nisu, a oni su mi želeli dobro - govorila je Miljana i postavila pitanje Franu Pujasu.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga