AKTUELNO

Ovako je izlagao u emisiji.

Marko Đedović je zatražio reč od voditelja Milana Miloševića nakon pauze za reklame u emisiji "Pretres nedelje", kako bi prokomentarisao sukob Tare Simov i Nadice Zeljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Nadica se sada nalazi u prašumi. Meni je rekla da je Kijinog oca volela, da je ljubav njenog života, da ga i mrtvog više voli nego sve druge žive zajedno. Pre 15 dana mi je to rekla. Nadica je sa tim čovekom bila u odnosu koji se zove konkubinat, švaleracija, kao što se zove i odnos Tare i Ša. Nadica je živela na taj način, tog čoveka voli. A onda gleda osobe preko puta sebe, osuđuje ih za nešto, za šta ona tvrdi da je najlepša stvar koja joj se dogodila. Iz te ljubavi je dobila ćerku Kiju, za koju tvrdi da je rođena iz najveće ljubavi. Mrtva usta ne govore, samo ona zna istinu - pričao je Đedović.
Ja se stvarno nisam osećala kao ljubavnica. Oni su 13 godina bili rastavljeni, udaljeni hiljadama kilometara. Ja sam rodila Kiju iz velike ljubavi. On se kasnije pomirio (sa svojom suprugom). Kasnije, niko nikome nije smetao. Kada smo došli do neke komunikacija, gospođa i ja, kad sam ja rodila, onda smo se čule... - ubacila se Nadica.
Da nastavim, deševa se situacija Kiji ovde kad je ušla. Svi znamo šta mislimo o tome. Nadica kao njena majka, emotivno, ne uključujući sopstveni život, to teško preživljava zbog svog deteta. Iz tog vremena vuče te traume. Onda je Nadica ušla u "Zadrugu" i sada ima konflikt unutar sebe. Ovamo se ne kaje za tu stvar, ovamo joj se ćerki desila ta stvar. Odakle Nadica nije znala da majka te žene nije plakala? Verovala je čoveku - dodao je novinar.

Foto: TV Pink Printscreen

Tu niko nikad nije plakao, mi smo i dan danas ekstra - nastavila je Nadica.
Odakle si znala? Nadice, ti si poslednja osoba koja ima težinu da komentariše ove stvari - rekao je Đedović.
Ali oni su 13 godina bili rastavljeni - pričala je Zeljkovićeva.
Rodila dete, pa se čula sa ženom. Odakle znaš da ona i njena majka nisu plakale? I kako osuđuješ stvari zbog kojih se sama ne kaješ? - nastavio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo nije Nadica i Miloš, ovo je Luna i Sloba - rekla je Nadica.

Autor: M. P.