AKTUELNO

Progovorio!

U večerašnjoj emisiji ''Pitam za druga'' na ''RED'' televiziji kod Ivane Šopić i Ane Radulović gostovao je bivši zadrugar, Mateja Matejić.

Foto: Red TV

On se u ''Zadruzi 3'' proslavio kroz vezu i dalje aktuelnom zadrugarkom Tarom Simov.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovom prilikom je prokomentarisao da li vidi sličnost između svog ljubavnog odnosa sa Tarom i njenog emotivnog odnosa sa Nenadom Aleksićem Ša.

Ne može da mi liči, ne vidim sličnost, nit sam bio oženjen, nit sam gradonačelnik. Suludo mi je da poredim. Prvih 6 meseci sam bio nem, dok nisam pre neki dan na Instagramu napisao ''Dokle više?''. Ne možeš da ustaneš u lajvu i da me vređaš, iskreno boli me uvo, nisam ljubomoran, ali ne možeš tako da se ponašaš. Ova kuća me prihvatila, tako da zaslužujem da se i moja pesma pušta tu, kao i sve ostale. Nemam više gram poštovanja prema toj situaciji, desilo se sve i svašta. Ne gledam na to kao sukob, mene to ne interesuje. On kao ljubomoriše, ne znam zašto. Mislio sam da je šmekerica, razočarao me, a on i ona zajedno me ne zanimaju. Ona me uzima u usta i pali vatru. Ne znam zašto me proziva - istakao je Mateja.

Foto: Red TV

Što se njega tiče, meni sve stigne šta oni kažu. On je do sada izbegavao, pa me nazvao ''Fifi'', a posle je ustao za stolom i izvinio se, a posle toga se ponavlja... - dodaje Matijević.

Foto: Red TV

Kako komentarišeš njegovu ljubomoru u odnosu sa Tarom?

Mi nismo imali takve situacije, to je njihovo, neću da se mešam - zaključio je Mateja.

Autor: M.M.

#Mateja Matijević

#Nenad Aleksić Ša

#Tara Simov