AKTUELNO

Odnos o kome se polemiše.

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Kristijanu Goluboviću.

Zašto pričom da je Miljana zaljubljena u tebe kvariš top druženje koje mi volimo? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Osećam da nema kontrolu, ide u tom pravcu. Ja je stalno opominjem, pre 30 sekundi sam joj rekao nešto. Pritiskao sam joj tačke na glavi da joj prođe, rekao da postoji jedna smrtonosna, ona je posle 20 minuta došla u WC da mi kaže da ću da je ubijem ako joj dodirnem dve tačke. Onda je došla u WC da me pita da li je gledam kao prostitutku - rekao je Kristijan.
Ja sam to rekla jer je rekao da sam zaljubljena u njega. Samo prostitutka i dama sumnjivog morala može da se zaljubi u oženjenog. On non-stop potencira to. Ja nisam zaljubljena u tebe i stojim iza toga - rekla je Miljana.
U mene su se mnoge zaljubile. Par puta sam primetio te bliceve. Zamoliću Miljanu da to ne ponavlja. Vidim da aludira da joj prijam, da sam dobar. Tera me da je gledam dok sređuje sudove. Ne volim kad mi šapuće neke stvari, sa s*ksualnom konotacijom. Brijala mi je leđa dok je bila Amnezija, gledala mi dlake. Onda je prišao Brendon da me izmasira, a ona ljubomorna na njega - dodao je Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako su moje ruke prihvatile posao da masiram i brijem, nema šta da dolazi Brenndon kao neki čir. A na Kristijana sam se mnogo naljutila kada je bio "Pretres", kada su zadrugari rekli da sam gurala prste i terala ga da mi pravi dete, on je rekao da neće da cinkari. Samim tim ostavlja mogućnost... - poručila je Miljana.
Ja neću ništa da cinkarim. Ako nema kamera i bubica, dala si za pravo da ljudi pričaju. Možeš da kažeš bilo šta da smo radili, ja ne mogu da kažem ni da jesmo, ni da nismo - istakao je Kristijan.
Kristijan je šest godina mlađi od mog tate. Ja se družim sa njim, želim da pravim šou - dodala je ona.
Ponaša mi se kao žena, nemoj ovo, nemoj ono... - nastavio je Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Za njegovo dobro. Sveti Kristijan, hoće svima da učini sve, a ne znam da ćemo samo Čorba i ja da mu se javimo posle rijalitija. Metlica i non-stop za svima. Da li je došao ovde da čisti ili da bude šoumen? - istakla je Miljana.
Ja moram da kažem, ja sam se juče šalila kada sam ono rekla, slagala sam, bila mi je zanimljiva tvoja reakcija - ustala je Aleksandra Nikolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.