AKTUELNO

Haos!

Lepi Mića nastavio je sa svađom koju je započeo sa Nadicom Zeljković zbog podeljenih mišljenja kada je u pitanju Luna Đogani i Tara Simov. Nadica je sve vreme isticala da je Tara po njenom mišljenju gora, iako je Luna neko ko je pokvario život njene ćerke Kije Kockar.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ste se čuli sa tom ženom pre nego što ste se porodili? - upitao je Karić.
Veruj mi da ne znam, ali znam da smo se čule kad se zaratilo, mislim da sam se porodila. Rialda, kada se budete ostvarile kao majke, i ne daj Bože da prođete ono što sam ja prošla, to što kažeš da ste validne, jeste, ali pod znacima navoda, ali ti znaš da neko nekada u životu može da pređe preko svega i svačega u životu. Sve ono što se desilo mom detetu zarad karijere, što je prodao svoje d*pe zbog karijere - pričala je Nadica.
Ta devojka je vašu ćerku nazivala k*rvom! - rekla je Rialda.
Ne želim o ženama da pričam ništa, devojka je trudna i kada je bila učesnik, to poniženje, to ponašanje, nisam joj želela ništa loše, a njihove porodice su mrzele moju ćerku, ja nemam averziju prema njoj, to je svaku ženu pogodilo, jer se desilo i da su njihove žene, sestre i majke prevarene, zato što su se pronašle u tome. Ono što sam ja pogrešila, a pogrešila sam verovatno, jer je pitanje bilo iritiranje, mene Tara iritira, jer sam ja u četvorci Nadica Zeljković - dodala je Zeljkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Trebali ste da kažete da to nije uporedivo! - dodala je Karahasanovićeva.
U sve stvari koje se negativno pomenu, ti vezuješ za onu koja ti je bol nanela! Ćerka ti je izvadila tumor zbog stresa - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga