AKTUELNO

Morao da joj kaže!

U toku je raspodela budžeta, a naredni budžet koji je vođa Kenan Tahirović dodelio, bio je za Draganu Mitrović.

Siguran sam da nisi očekivala više, mi se samo srećemo kada peremo ruke. Sama si rekla da mrziš što kada vrištiš imaš užasan glas. Mnogo glumataš, baš smo komentarisali na početku Ana i ja, koliko si kukala i sve tada - govorio je Kenan.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, ja sam se udaljila... - dodala je Dragana.
Niti se družimo, niti išta, i eto, to je to. Sada Maja, ne znam šta da ti kažem, bilo mi je drago kada si se sklonila od Janjuša, ovo saČorbom neću da komentarišem, nadam se da će reči tvog oca da utiču pozitivno na tebe. Uvek si nasmejana, ne znam odakle ti ta energija. Uopšte s ene družimo, asve o tebi mislim pozitivno, osim ovih veza. Čorba je i te kako zaljubljen u tebe - zaključio je Kenan.

Foto: TV Pink Printscreen

Teodora, iako smo komšije, mali za tebe. Ne spavamo više zajedno, od kada si došla ovde, deluješ spremna, imaš dobrog savetnika ovde...Mislim da si dobro isprogramirana, a ako te Rialda prihvatila, okej, mada mene nervira što si ti napolju dala te naše prepiske. Ja sma sve obrisao pre ulaska u Zadrugu, tako da me sada zanima kako je došlo do toga. Ja nisma rekao da si lepa i prelepa, Milan očigledno ima te prepiske. Znam da mi je ovo moje malo izljubomorisalo - dodao je Kenan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam, stvarno nisam ništa rekla ni dala - pravdala se Teodora.
Ja sam ovde bio sam kada sam se sa njom dopisivao, za lekarski i to - objašnjavao je Kenan.
Sve je u redu sada - dodala je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao sam ti da nisam imao loše mišljenje, ali treba da se zna ko laže - dodao je Kenan za kraj.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga