AKTUELNO

Nije spremna za novu vezu!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a naredno pitanje, bilo je za Filipa Cara.

"Zašto se poigravaš sa Milicom Kemez?" - glasilo je pitanje.

Ne poigravam se, družimo se najnormalnije, imamo neki poseban odnos. Nekada pričamo ozbiljno, nekada se šalimo, bili smo zajedno u krevetu - počeo je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da ti je Vladimir zamerio? - pitao je voditelj.
Mislim da nisma normalan. Imao sam ove faze kada sma bio mali, kao da me pojeo rijaliti, počeo sam da se drugačije odnosim sa ljudima, počeo sam da ulazim u neke dubioze. Nekako mi je posebnija od drugih devojaka ovde. Nemam pojma, sve mi je nešto čudno, u poslednje vreme pogotovo. Najviše mi prija druženje sa Sanjom, ružno mi je da se kaže da se poigravam - dodao je Car.
Meni je rekao d amu se dopada kao žena. Ja sam rekao da to ne radi, jer sam rekao iz nekog svog iskustva. Sada kada su oni u tom odnosu koji je bio sličan našem, vidim koliko to odvratno izgleda - ubacio se Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je više ovde muka od ograđivanja muškaraca koji mi laskaju a od mene ne dobiju tu neku povratnu informaciju. Ja treba da se smuvam sa nekim, pa da mene posle toga neko ukanali. ja sam dovoljno inteligentna da vidim kakvu ko nameru ima sa kim. Mislim da sam se Caru dopala, a on je svestan da sma ja devojka oko koje mora puno da se trudi. Ja njemu ne dozvoljavam da me grle, stiskaju, cmaču, ni njemu, ni bilo kome. Ja sam njemu svaki put rekla da je kul, da volim da se smejem sa njim, ali sam mu rekla da ne kopira Vladimira, ne treba na 6 frontova. On kada vidi da nema prolaz kod mene, ide kod druge - govorila je Milica.
Ja jedino sa Sanjom imam takav neki kontakt, a sa Milicom drugačiji - ubacio se Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Svakoj ženi prija kada je neko hvali, ali mi ne prijaju igrarije muškaraca, jer sam ja devojka koja je emotivno nestabilna. Ne želim da se neko poigrava s amnom, pre ću da budem sama - dodala je Kemezova.
Oprosti Milice, od sada ćemo d agovorimo o nuklearnoj fizici - dodao je Car.
Rekao mi je da će da me ženi, da mi otvori salon. Ja želim porodicu, meni je to san, za to živim, a on se sprda sa tim. Meni do toga nije, mogu da me smatraju budalom, ali ovo je istina - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Muka mi je od ove patetike! - dodala je Miljana.
Pobedi, želim ti da pobediš, da ne ulaziš u rijaliti više! Došla si da se pereš u rijalitiju- dodala je Milica.
Milica sebe isto pere na radiju, 40 minuta je pričala kako sam ja lagala za Švajcarsku - dodala je Miljana.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga