AKTUELNO

Muškarci su uvek raspoloženi za eksperimentisanje u seksu a naročito kada su poze u pitanju. Naravno, potpuno je individualno koja će vašem partneru biti više ili manje omiljena ali je nekako oduvek postojalo mišljenje da su određene poze svim muškarcima pri samom vrhu.

Tu je svakako bila popularno nazvana "doggy" odnosno od pozadi, zatim kaubojka, pa čak i misionarska, pogotovo za muškarce koji su zaljubljeni.

Ipak, u ovom nizu našao se i jedan uljez. Ako još uvek ne možete da pretpostavite o kojoj pozi je reč, radi se o kaubojci, odnosno kada je žena gore. 

Foto: Pexels

Šokantno, zar ne? Anketa koja je nedavno sprovedena u većim evropskim zemljama kaže da muškarcima ova poza zapravo pruža mnogo veći vizuelni od samog fizičkog doživljaja. Kao razloge protiv ove poze naveli su, "nedovoljno stimulacije", "seks u toj pozi može da traje danima" i "vizuelno jeste najatraktivnija i sa rukama može da se radi svašta ali nije za "završnicu"". 

Kao dalje razloge većina je navela i povrede penisa koje se najčešće dešavaju kada je žena gore i strah od istih kao i nedostatak kontrole koju mnogi muškarci žele da imaju tokom seksa.

Autor: Pink.rs

#Seks