AKTUELNO

Prvobitni vlasnik vikendice je Bogdan Diklić!

Kuća koja krije mračne tajne, barem prema rečima Danijele Štajnfeld u kojoj ju je, kako tvrdi, 7. maja 2012. godine silovao glumac Branislav Lečić, nalazi se na obroncima Beograda u Ritopeku.

Velelepna kuća od oko 300 kvadrata sa savršeno uređenim dvorištem i okućnicom i istom takvom ogradom u vlasništvu je popularnog glumca, a iako slovi za vikendicu i nalazi se u vikend naselju prigradskog naselja opštine Grocka, zapravo je kuća iz bajke, opremljena za život, a ne za vikend odmor.

Foto: TV Pink Printscreen/Tanjug/Tara Radovanović, Printscreen YouTube/ Hold Me Right Film

Kupio ju je, kako se saznalo, od kolege Bogdana Diklića pre desetak godina i predstavlja pravu oazu mira, udaljenu na tridesetak minuta od gradske vreve.

Ubeđeni da u malom mestu, kakvo je Ritopek, svi znaju gde Leka boravi kada želi da pobegne iz grada, u razgovoru sa meštanima zaključilo se da nemaju pojma o tome da im je glumac Branislav Lečić komšija.

Prodavačica iz jedine radnje u centru ovog prigradskog mesta nije znala ništa o Lečiću, baš kao ni njene kolege. Slučajni prolaznici rekli su nam da u naselju sigurno nije, jer da jeste, oni bi znali. Uputili su nas u vikend naselje koje se nalazi na brdu.

Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Jedna vremešna gospođa, koja se predstavila kao Eva, pokazala je gde je Lečićev dom.

To vam je ova ovde, sa visokom drvenom ogradom. Lepa, velika kuća. Nju je kupio od Diklića pre desetak godina. Stalno ga viđam, mislila sam čak i da se preselio tu - rekla je gospođa, koja, kako kaže, tu živi skoro četiri decenije. Pamti i prošlog vlasnika.
Dok je Bogdan Diklić bio vlasnik te kuće, stalno je dolazio kod nas na kaficu, sedeli smo u dvorištu. Dovodio je i svoju ćerkicu Sofiju. Lečić nije nikada bio, ali fin je i on. Tih i kulturan. Uglavnom ga viđam u kolima - kaže Eva za i dodaje:
Nikada ga nisam videla u ženskom društvu. Uvek je sam. Ranije je dolazila i njegova bivša žena Nina, i njihov sinčić dok je bio mali, ali otkad su se razveli nisu bili - kaže ona.

Foto: Printscreen YouTube/ Radio 021

Ma, to su gluposti. On je tih i miran čovek. Nikada ga nisam videla ni sa jednom ženom, a pogotovo nisam čula da su se dešavale takve stvari ovde. Mnoge se žrtve sada javljaju i pričaju šta im se desilo pre deset godina - kaže Eva, Lekina komšinica iz vikend naselja.

Nedaleko od Lekine vikendice, jedan čovek koji nije želeo da se fotografiše, ali je u prolazu dobacio:

Ma, svaka kuća krije neku mračnu tajnu, pa verovatno i njegova. Ko će ga znati šta se tu radilo, ali to nije moj posao. Volim ga i cenim kao glumca, ali ako je stvarno silovao tu mučenu devojku, onda treba da bude u zatvoru - rekao je on.

Foto: Beta/Milan Obradović

Autor: M.M.

#Branislav Lečić

#Danijela Štajnfeld