AKTUELNO

Biće nezaboravno!

Sanja Stanković i Rialda Karahasanović su tražile tajni zadatak od Drveta mudrosti, kako bi za devojke dobile pidžama parti na Rajskom ostrvu. One su morale da ukradu svu šminku od devojaka, što su uspele da urade u sredu popodne, dok su zadrugarke spavale. Zbog ovoga je nastao haosa, kada su se pojedine zadrugarke pobunile što im je nestala šminka.

Foto: TV Pink Printscreen

Veliki šef je objavio da je zadatak uspešan, a zatim su Rialda i Sanja odabrale takmičarke koje će povesti na ostrvu. One su odabrale Sandru Rešić, Natašu Radan, Erminu Pašović, Maju Marinković, Taru Simov, Anu Bulatović i Paulu Hublin. I ovaj izbor izazvao je haos, a Nataša i Ermina su se, zbog sukoba sa Rialdom i Sanjom, premišljale da li će uopšte ići na ostrvo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ono što zadrugarke ne znaju je da je Veliki šef spremio pravi spektakl za večeras, a sve će to saznati kada budu stigle na Rajsko ostrvo. Budite večeras uz televiziju Pink, jer vas očekuje nešto što ne možete ni da zamislite.

Foto: TV Pink Printscreen

Ostaje da vidimo i da li će zadrugarke ostaviti nesuglasice po strani i u miru poći na ostrvo ili će nastati još haosa. Ono što je sigurno je da se ovo veče ne propušta!

Autor: M. P.