AKTUELNO

Haos!

Upravo je počeo "Pretres nedelje" sa Milanom Miloševićem, a prva tema je odnos Tare Simov i Nenada Aleksića.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla sam mu da mi se skine sa k*rca, i ja sam malo loše od onoga pre neko veče i u svom sam svetu. Ne potresam se i moja mama nije trebala da se pojavi u novinama, jer je pre to radila pa nismo komunicirale. Matora ima neki šraf tu, ja sam pisala po stolu, i čistila prašinu pa je on meni rekao kako ja čistim ružu koju ima moj bivši istetoviranu, ako i datum na ruvi i to mi je zamerio, i postoje ovde dva teksta za njega i jedan nije podebljan, i postoji crtež životinje i piše bebo a to je od pre, i kada je krenuo da se tripuje ja sam nastavila da šaram po stolu jer sam u svom svetu a on je krenuo da me zbog bivšeg proziva i raskinuo sa mnom. ja ne jedem ni obroke koje on napravi i umiljava mi se nakon svake svađe i posle mi prigovara svašta i moje ime je precrtao i rekao mi je kako mu ne treba ni žena ni ja i može sam kroz život - rekla je Tara.
Svi ovi tekstovi ovde, ona mi je rekla da mora da mi prizna i za sve tekstove mi je rekla da su vezani za bivšeg dečka! Ja sam joj to rekao kako to pre mesec dana.. - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Laže kao pseto, druže kakve to veze ima sa bivšim! - prekinula ga je Tara.
Ona je meni priznala da je za bivšeg dečka, ja sam joj rekao da sve tako stoji i datum, a onda je ustala i podebljavala sve a ja sam je zamolio da prešara sve i neka mi se smeje ceo sto. Uzela je šraf od Matore, i ja sam joj rekao da joj ne da i meni je pun više da mi spominje bivšeg dečka! - rekao je Ša.
Ja sam mislio da su to tekstovi za njih dvoje, ali mi je on rekao da nisu - rekao je Cvele.
On je mene ostavio zbog te prašine koju sam čistila iz slova, a on je pisao za Ivanu svašta! - vikala je Tara.
On mi je tada rekla da mora da mi prizna nešto, i nije sporno ovo i da ona to sve briše! Trebala je sve da obriše, a ne da podebljava a mene optužuje da sma ja pisao za Ivanu! Ja znam šta pričam - vikao je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga