AKTUELNO

O svakom zna ponešto.

U toku je "Pretres nedelje", a tema koja je pokrenuta tiče se izjave Mine Vrbaški kada je rekla da Sanja Stanković boji nje.

Tu sam završila tu temu, ja sam tako rekla, ali trenutno nemam potrebe nju da diram, dok ne budem videla da ona mene pecka, kao što me je spominjala na rajskom ostrvu. Ja sam rekla da treba svako ovde da me se plaši, jer za svakog imam ponešto. Nisam došla da se volim sa njima. Sinoć sam joj rekla i završila - govorila je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne bojim se ja konkretno nje, nego njenog i Carevog odnosa, jer može da utiče sad na naš. Meni je to smešno, ali ja neču da se branim ovde - rekla je Sanja.
Mina je rekla da nema potrebu više Sanju da brani. Ne bi Mina rekla da joj nisu rekli da kaže, rekla je za katalog, ne znam kako nju nikad nisam videla takvu, znam kakva je Sanja. Ti se ponašaš tako jer se plašiš da Mina ne kaže nešto - pričala je Matora.
Nervirala sam se, plakala sam, ali završila sam s tim. Pre ulaska je ona jela go*na o meni. Ona je i prošli put rekla da ima dokaze, ali vidimo se na sudu - dodala je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona konstantno unosi neke informacije. Zar sam ja budala da se palim na to. Evo rešenje je da potrađimo na sudu - rekao je Car.
Imam neku netrpeljivost, ne znam, preokrenulo se sve. Jer mi je pun ku*ac da slušam neku sponzorušu, Nisam bila za njihovu vezu, pričala sam da mi je drago, ali nije mi bilo drago. Ja nikoga ovde ne mrzim - rekla je Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni ovo stvara stres, njihova prepucavanja, može da me poremeti samo on, kada se ovako ponaša, dali smo priliku jedno drugom, pa ćemo videti - rekla je Sanja i dobila aplauz za ozvaničenu vezu.
Čudan mi je Sanja, jer njena reakcija nije kao pre, da odmah skoči, a ne da spušta loptu. Ja sam s tobom bila dve i po godine, znam kako reaguješ. Sigurna sam da postoji još neki razlog - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga