AKTUELNO

Rekao sve.

Maja Marinković i Janjuš su nastavili da se suočavaju u emisiji radio "Amnezija", gde je Milan Janković Čorba bio voditelj, a Aleksandra Nikolić gost.

Foto: TV Pink Printscreen

Majo, ja ti želim svu sreću. Ono jutros što smo se grlili, to je bilo jer smo se poželeli. Žao mi je što se sve ovako izdešavalo, nemamo sreće, ne možemo da budemo u sreći... Danas smo bili jako bliski, nije htela da me poljubi... Ja sam rekao da će uvek imati posebno mesto u mom srcu, svi znaju koliko sam je voleo, koliko sam se borizo za nju, sve me je to stizalo... Ja nikada nisam ponižavao Maju kao što je ona pričala, uvek sam bio iskren. Drago mi je što će se oporaviti od ovoga. Nama ne ide, emocije će se ugasiti... Nikad joj neću stajati na put, opraštam joj sve, samo da nema konflikt sa mnom - rekao je Janjuš.

Maja je sve vreme imala suze u očima.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleks mi je najdraža osoba od Nove godine, ona je devojka koja će mi uvek biti na prvom mestu, jer je bila uz mene kada mi je bilo najteže. Znam da je bune neke situacije. Ja sam rekao da mi se ona sviđa, biće mi i dalje draga. Ako se nešto desi, desiće se.... Ali ja mislim da nikad ne bih mogao da budem u rijalitiju, a da je Maja tu. To je moj stav. Do kraja rijaltiija neću ni sa kim biti u vezi... Aleks gledam na drugi način, naša veza bi pokvarila sve što postoji. Sa Majom sam hteo malo da se poigram, na krevetu gde sam imao najteže periode u rijalitiju. Kada god je prolazila pored mene, gorelo mi je u grudima, kada god je pucala pored mene, gorelo mi je u grudima. To mi je najteža stvar u životu. Što je meni uradio neko, ne želim ja drugome, zato neću ući u vezu... Voleo bih da i dalje bude Maja matičar, mene niko neće odvojiti od Aleks - poručio je košarkaš.
20 puta me je pitao da se pomirmo, na ironičan način. Pravdao se Aleksandri... - zamerila je Maja.
Ja ću sve reći večeras - istakla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je drago što ste izgladili odnos - prokomentarisao je Čorba.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.