AKTUELNO

Ne odustaje od kukanja.

Tokom dana Nenad Aleksić Ša bio je neraspoložen zbog ponašanja njegove devojke Tare Simov, te se jadao kome je stigao, pa je sledeća na redu bila Mina Vrbaški, koja ga nije štedela na rečima. Podsetimo da je Mina bila jedna od prvih zadrugara koja je otvoreno govorila da je primećivala varnice između Tare i Ša, još dok oni to nisu javno ozvaničili.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina je očitala lekciju Ša da mora imati više razumevanja za ženske probleme, što njemu ne ide za rukom, pa je sadašnju devojku uporedio sa svim ostalim sa kojima je bio.

Foto: TV Pink Printscreen

Trenutno si ovde, opeterećen si i sad šta god da ti kažem misliš da je tako, nije tako. Ona je trenutno u ženskim problemima i njoj je smak sveta! Moraš da shvatiš! Mi žene smo nenormalne kada smo u ciklusima - izjavila je Mina.
Imao sam brda žena i nijedna mi se ne izdrk*va i napušava k*rcem! Zamisli da si udata, zamisli ti si udata, posvetim se da dođem do tebe, ti se razvodiš i uđeš sa mnom i ja te j*bem! Prema meni ružno do j*ja, ja bolji ne mogu da budem bolji, bolji sam nego Cvele prema Anji, realno jesam - uporedio je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga