AKTUELNO

Sad je sve jasno!

Jovana Tomić Matora nakon suočavanja sa Sanjom Stanković, odlučila je da porazgovara o njenom problemu u odnosu sa Sandrom Rešić, zbog njihovog klana.

Foto: TV Pink Printscreen

Rešićka i ja generalno imamo takav odnos, posle svađe se izvinimo jedna drugoj. Ja sam rekla moje mišljenje o svemu, mislim da zajedno sa njima laže i petlja, najgore izlaganje koje sam čula, složila sam se sa Rialdinim! Da si bila prošle sezone i u svakoj situaciji, ne bi mogla da izdržiš pola napada, imala si svađu sa svojim drugaricama, pa nisi mogla da isteraš, a možeš da se boriš sa 40 ljudi i njih da komentarišeš. Smatrala sam te velikim drugom i prijateljem, kada si mi se unela u facu i krekla da lažem, mene nikada nisi lagala, ali si ispala spletkara u ovoj situaciji. Ja sam svesno ili nesvesno mogla sve to da ugrozim, ona je rekla da se ograđuje od mene zbog Kenana, a ne da se pozivaš tu na Cicu! - izjavio je Matora.
Ja kada nekom hoću da j*bem majku, Bog ne može da me zaustavi - povikao je Đedović.
Meni kada bi Marko rekao da sam folirant, bez obzira na to što se poznajemo 10 godina, ja bih... - komentarisala je Matora.
Njihov problem se ne odnosi na mene, ja nisam problem, Marko je rekao činjenice - ubacil se Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Rialda, kakva god da je ispala, nervozna, drčna, da ih teroriše, ona sve postavi na svoje mesto, ja sam svoje odnose definitivno završila, eto neslano se završilo ovo drugarstvo - dodala je Tomićeva.
Meni je to kako je reagujem, isto tako na primer, kada joj j*bem majku, to je nešto što sam je kroz Matoru naučila. Ali ja nisam znala kako ona u svađama, kada su bile paklene svađe, ja nisam znala kako treba sa Matorom, ja sam bila u žaru da joj nešto pokaže i dokaže, ja sam urlala na nju, pa je ona reagovala tako na mene, pa sam promenila ponašanje prema njoj. Ja se nikada nisam unela nikome u facu, isključivo sam se tukla sa muškarcima. Moja najveća bol u subotu si bila ti - izjavila je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto!? Mogla si da reaguješ, a meni je Rialda rekla da je pušta da napravi sr*nje - povikala je Jovana.
Ne mogu ja da ustanem da je kudim, da me ne sluša, a da ovde ispada da priča drugu priču! - rekla je Rialda.
Ja nisam rekla da te se odričem - pravdala se Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Je ne želim da budem majmun da prelazim preko nekih stvari i eto - dodala je Tomićeva.

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga