AKTUELNO

Kivan na njih!

Nakon izlaganja Mine Vrbaški, Frana Pujasa i Paule Hublin, predstavnica sedme sile podigla je i Filipa Cara, o čijem se ponašanju raspravljalo u emisiji "Pitanja novinara".

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam, od cele ove priče mogu da se složim samo sa nekim stvarima koje je Paula rekla. Ja sam muškarac, Mina je žena, težina dela ne može da bude ista, uvek je muškarac više kriv. Smatram i da za Frana nisam u pravu u nekim stvarima. Sada ću reći svoje mišljenje, ako se desi provokacija, a desiće se, znam njenu nameru. Ja mnogo puta prećutim, ali ona nađe situaciju kad sam u najgorem rastrojstvu, ona me, ne direktno, ali provocira. Ja ne mogu da izgovorim šta ona sve priča za moju porodicu - rekao je Car.
Ali ti prvi pomeneš - poručio je Fran.
Ja imam crnu rupu. Ako sam ja bolestan, kako ona kaže, onda me ne diraš. Ne komentarišeš u bradu - nastavio je Filip.
Mina svašta komentariše u bradu za sve odnose - istakao je Pujas.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja od Frana nisam ništa tražio, osim nečega što smatram normalnim. Ako mu je ona devojka, nema potrebu da komentariše bivšeg momka. Kako ne vidi da će njegovoj devojci biti loše ako uđe u svađu sa mnom i stoji sa strane? - pitao je Car.
Video sam juče i reagovao sam. Neka radi šta hoće, kada vidim da to loše utiče na nju, ja reagujem - istakao je Fran.
Zašto se ona ne osuđuje što to izaziva, jer ona želi da izazove? Ja iskuliram mnoge stvari, ali u nekim trenucima ne mogu da podnesem, ona meni vraća za neke stvari... - govorio je Filip.
Pa normalno. On pričao kao da sam terorista, sve prebacuje na mene - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ti toliko ona uradi? - pitala je novinarka.
Ja ne mogu da shvatim da neko kome sam napravio toliko loše stvari ima potrebu da komentariše svaki moj odnos... Ja vidim nepravdu, smeta mi što je njen momak ne povuče za ruku... To mi je nelogično... - govorio je Car.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.