AKTUELNO

Drama

Aleksandra Nikolić je potpuno izgorela zbog osuda zadrugara posle klipa sa prve bračne noći koju je imala sa Janjušem. Zadrugari su smatrali da je ona molila Janjuša da imaju odnos.

Foto: TV Pink Printscreen

Hoćete najvećeg ološa da pravite od mene, nisam ga molila za s*ks! Vi ste bolesni - pobesnela je Aleks.
Kako izgleda kada moliš za s*ks, ako ne ovo - dobacio je Đedović.
Sama sve radi sebi, sama traži od njega, izgleda jeftino, zato sam i rekla da je laka. Ako ovakve stvari radi na televiziji... - poručila je Ana Bulatović.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si ovo radila iz zaljubljenosti ili iz sprdnje? - pitao je Milan Aleksandru.
Neke stvari sam radila iz zaljubljenosti i bila ozbiljna, a za neke sam se sprdala - odgovorila je Aleks.
Ja mislim da je ona zaljubljena, ali je glupa... - istakla je Ana.
Nisam ga nijedne sekunde molila za s*ks - pravdala se Nikolićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleks se zaljubila, ali ne razmišlja o svojim postupcima i kako će da ispadne to... Ona u pet minuta menja mišljenje... Nažalost, ovako kako izgleda, izgleda kao da ga moli... Ništa joj nije trebalo ovo sa Janjušem - istakla je Mina Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Znajući kako Maja reaguje na sve, sve je uradila... Dobila je i salatu u facu, zna kako će Maja da reaguje, nastavlja sa provokacija. Sumanuta je osoba koja pomisli da je Aleksandra Nikolić zaljubljena u Janjuša, ne pokazuje ni na jedan način to! Bori se za kadar, za bitnost... Vodi se pitanjima gledalaca, kada joj kažu da se ne pati kada si našminkan, ona se ne šminka da bi delovala tužno. Pa kao nije otišla na žurku, svi znaju kako se glumi žrtva. Ali više nema takvih ljudi koji sažaljevaju... - poručila je Tara Simov.
Ja mislim da se ona zaljubila, ali je bila zbunjena kada se Janjuš vratio Maji. Jeste ga ovde zavodila... Znali su da će biti klipova, uspeli su Maju da izlude. Aleks više ne verujem ni da je zaljubljena - rekao je Kenan Tahirović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.