AKTUELNO

Pevačica se ne smiruje.

Rialda Karahasanović i Filip Car nisu uspeli da se smire posle haosa u emisiji "Gledanje snimaka", već su nastavili sukob za vreme reklama.

Foto: TV Pink Printscreen

Videćeš - poručila je Rialda.
Jedva čekam, samo mi reci gde treba da dođem, a meni se skini sa kičme, tu pametuješ nešto, preteruješ, pusti me - govorio je Car.
Imam pravo da preteram - poručila je pevačica.
Šta ti hoćeš od mene? Ja sam ti u svakoj temi, samo potpaljuješ vatru - zamerio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Hoću da ideš kući, mesecima nas maltretiraš. Jedva čekam da ti ljudi neki objasne - istakla je Rialda.
Hajde idi gledaj gde ti je momak - odbrusio je Car.

Kenan je smirivao Rialdu, ali uzalud.

Tebe ću da j*bem za džabe - govorila je pevačica Caru.
Ti ćeš od sve svoje slave doći u neku kafanu da pevaš za male pare, to ti ja kažem šta ćeš ti. Ti si smeće, koje staje na muku, vidiš šta se radi, a dodatno potpaljuješ - istakao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Rialda i Car su nastavili da razglabaju o svojim svađama. Car je govorio Rialdi da ga stalno napada, a ona je pričala kako je lažni mafijaš, kako je ona imala "ozbiljne ribe" i da joj on ne predstavlja ništa, a takođe mu je zamerala što joj psuje porodicu.

Ja se nikoga ne bojim. Shvatam da su muškarci na oprezu, ja se ne bojim da uđem u konflikt ovde, ja sam se sa Alijom tukla, ganjala se po granu, polupam mu auto, nemam kraja... - govorila je Rialda.
Možda ćeš nekad čuti šta sam ja kroz život radio, da li sam nekome stao na crtu. Ovde kada nisam na početku bio diskvalifikovan, sada se dovodim u situaciju da se ugrizem za lakat... Znam kakvu narav imam, ako se otkačim, ode sve - pričao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.