AKTUELNO

Drama i dalje traje!

Ermina Pašović javila se reč u emisiji "Pretres nedelje", kako bi prokomentarisala svađu Kenana Tahirovića i Rialde Karahasanović, za koju mnogi sumnjaju da je nastala jer je Rialda bila nervozna zbog poljupca Sandre Rešić i Matore.

Foto: TV Pink Printscreen

Jeste posle intervjua kad se Kenan vratio, aludiralo se na to da je zbog toga svađa, ali ja sam im rekla da ne pričaju, da se ne pokreće tema - govorila je Ermina.
Kenan je rekao da iz prve ruke zna nešto, ali nije rekao šta, sad sam se setila - rekla je Sandra.
Tamo gde si navikao da testiraš, tamo testiraj. Kod mene ne možeš - poručila je Rialda Kenanu, pa nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

Kenan zna o meni sve od A do Ž! Dobro je namazan! A on je otišao na intervju kao p*čka i rekao nešto što ne znam, da me je testirao odlaskom na Matorin rođendan. Meni nije logično da čovek koji me poznaje može da kaže da je svađa zbog makarona. Nije mi logično da to može da pomisli. Svi znaju da ja mrzim samoživost i to sam zamerala u odnosu - poručila je pevačica.
Da li sam ja samoživ što ustajem na prvu pesmu i kuvam kafu? J*bi se, idi u p*čku materinu. Sama si mi pričala kako si srećna, mesec dana nismo imali nijednu svađu - iznervirao se Kenan.

Foto: TV Pink Printscreen

Makorone nisu ni najmanji problem. Njoj se skuplja sve, muči je dugo ta bezobzirnost i samoživost, ne samo od strane Kenana, nego i od Sandre, kad pošalje Sandru od tačke A do tačke B, ona sve zaboravi... - pričala je Nataša Radan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.