AKTUELNO

Haos!

Nakon što je Nenad Aleksić Ša zatražio da se što pre razvede od svoje supruge Ivane, u debatu o teranju inata uključila se Paula Hublin, kojoj je voditelj Dragan Marinković Maca dao reč, ali vrlo brzo je Ša ponovo skočio.

Foto: TV Pink Printscreen

Inatom povređuješ sam sebe i osobu koju voliš. Neki ljudi se ne kaju... Treba postojati neka granica. Ja tu granicu imala nisam. Ja sam kraljica lošeg inata i lošiš postupaka. Ali na greškama se uči. Inat u ljubavi nije dobar - poručila je Paula, a Ša je skočio:
Šta ako se Ivana zaljubila u Tomovića dok je bio ovde? To je emotivna prevara, daje mi za pravo da mislim to. Pratila ga je ovde, možda su joj se svideli njegovi postupci - govorio je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

A možda je hteo Vladimir da dokaže da su iste sve, on je i ovde imao animozitet prema ženama. Sve padnu na njegovu igru, on nije kriv - istakao je Stefan Karić.
A postoji još jedna bolna tačka Vladimira Tomovića, to je Tara Simov. U milion situacija je hteo da joj se približi. Setimo se, hteo je Taru i mene da razdvoji. Ima pravo da radi šta hoće, ja ga ne krivim. Svako prođe tamo gde može - zaključio je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.