AKTUELNO

Hit!

U emisiji ,,Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje za Jovanu Ljubisavljević.

Kako znaš da si baš ti ta koju je Bog poslao Stefanu?

Foto: TV Pink Printscreen

Joj, pa ne znam u kom smislu sam to pričala, ne, rekla sam generalno, smatram da u nekim trenucim kada se Stefan iznervira, imam osećaj da on traži neku stvar koja će se kasnije mojim drčnim stavom probuditi i da ne zna da uživa, ali ja se ne sećam u kom smislu sam to rekla - izjavila je Jovana.
Ima transfer blama sada - ubaci se Đedović.
Više puta si rekla to, ti si rekla i da je mene poslao isto tebi - izjavio je Stefan.
Ja ovde ne vidim ništa loše, ona je u tom trenutku verovatno... Zaljubila se i ona u mene i ja u nju, vidi se i preko njenih postupaka, od tolike strasti, verovatno kaže to, slažem se sa mnoge stvari - dodao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si bio napolju, ako si mislio da je misica loša, zašto si se na ulasku odmah smuvao sa njom? - glasilo je naredno pitanje.
Da sam mislio da je loša, ne bih je naveo, samo sam nju izdvojio od svih momaka, i kada sam ušao ovde, dok smo se gledali, nisam gledao sa strane te druge stvari, koje sam utripovao, nego tek kada smo se smuvali, ja sam video loše situacije - objasnio je Karić.
Nije lija loša, nego stvari koje joj se zameraju joj se zameraju zato što se nije očekivalo od nje da uradi,. u većini ljudi su je ovde idealizovali - rekao je Đedović.
Da, uvek sam tražio od nje da bude iskrena, da me ne zavlači, da mi ne puni glavu nekim glupostima! Ne mislim da ima strah od mene, upoznajemo se, pa u nekim situacijama me slaže, a samo želim da mi kaže onako kako jeste - dodao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga