AKTUELNO

Drama!

Naredni video-prilog koji je pušten u emisiji "Gledanje snimaka" bio je trenutak kada je Nenad Aleksić Ša dobio papire za razvod braka od svoje supruge Ivane. Tara Simov je prvi put videla njegovu reakciju, kako je u tom trenutku spavala.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno, unervozio se tokom čitanja pisma. Vidim da je bio uznemiren, da nije očekivao. Ja sam rekla Nenadu za Vladimira, kakav god je, da neće sigurno trošiti njegov novac. On to u životu ne bi radio. Baš je bio jako uznemiren, i tokom čitanja i posle, nije znao šta da radi, vidno uznemiren i iznervira - rekla je Nataša Radan.
Ja gledam iz drugog aspekta ovo, mislim ono što mislim. Ja svaki njegov pokret znam. Ovo kad uradi da je lagan (protrlja ruku), to je za njega šok. Niko ga nije pitao kako se oseća, on priča da je lagan. Drugo, kako ne može da očekuje razvod, kada već tri dana traži da se razvede ovde, da dođe njegov advokat - pričala je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Budeš li nastavila da me d*kaš da volim Ivanu, oteraću te u k*rac. Ja sam dokazao da me boli k*rac za Ivanu, pun mi je k*rac da mi to priča... Ja sam zbog ove žene razj*bao sve, šta joj nije jasno? - pitao je Ša.
Kaznite me honorarom, ja napuštam emisiju - rekla je Tara i napustila Belu kuću.

Foto: TV Pink Printscreen

Pun mi je k*rac Tarinog prenemaganja, očigledno se nešto krije iza toga. Ja nisam uznemiren, ja sam srećan što se razvodim od Ivane, ja sam tražio od advokata da je ne vidim. Najviše me samo brinu pare, da mi neko ne uzme ono što sam krvavo zaradio. Neko ko je k*rac doneo u taj brak... Nego neću da lajem... - besneo je Ša.
Ti si je predstavio kao sveticu. Onda je Tara čista kao sunce. Nije ona rasturila brak, govoriš da je Ivana sa tobom samo zbog para - govorio je Lepi Mića.
Nisam rekao da je zbog para. Ali jesam lagao da je čista kao sunce. Pop*šam vam se na terorije. Ja sam lično insistirao da se razvedem. Ne želim da budem u braku sa Ivanom, ne zanima me! Kad je kraj, to je kraj - nastavio je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.