AKTUELNO

Žestoko!

U toku je emisija "Pitanja novinara", a naredno pitanje je postavljeno za Jovanu Ljubisavljević:" Šta je to sinoć bilo sa Milicom, i da li si namerno želela da je okriviš?"

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nsam sinoć ušla u tolaet i videla da je nestala voda kao što je milica i rekla, i onda sam ugledala scenu koja je odvratna od koje god da je devojke i Milica se našla uvređena jer je mislila da sma mislila na nju, jer je bila poslednja. On nije neka koja je ostavila namerno, ali ne bi bilo lepo da neki muškarac vidi! Ja nisma rekla da je ona, da sam je pitala bilo bi da je ona i ako je ona bila poslednja, trebala je da obavesti zadrugare i ukloni to - rekla je Jovana.
Milice, kako si se osećala kada se ovo događalo? - glasilo je pitanje.
Nije mi bilo lepo, ja nisam htela da budem direktna i nisam ništa rekla sam da nema vide, ja sam lepo rekla da nema vode i da nađu rešenje! Nakon toga mi je palo na pamet da uzmem vodu iz bazena, pokušala sam to da uklonim, ali nisam stigla i nisam htela nikome da pričam i nije pristojno da se tako nešto ostvalja i ja na to ludim. Ja sam samo sela i pokušala da vidim sa nekim da to rešimo, a onda je izašla Jovana sa tim stvom a sada se ona vadi i znam da je ispalo da sam to ja uradila - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako ste hteli da saznate nešto, trebali ste nju da pitate! - rekla je Jovana.
Jovana, nemoj da prebacuješ na nas odgovore jer mi sve gledamo, hvala! Ja ne znam kako komentarišeš to što pereš zube napolju i pljuješ po podu, a nismo te ni videli sa metlom ali druge devojke ponižavaš? - rekao je novinar.
Niste gledali strim! - rekla je Jovana.
Svi kao čistimo, a sve je prljavo i ja znam da ne spavam da bih očistila ne hvalim se. Jovana je uredna i pedantna, ali za kolektiv da čisti neće i naglašava kako smo odvratne - rekla je Milica.
Nije moj problem što sma videla sve to, znamo ko iam ciklus pa toliko o tome! Ja nisam kriva što mislim da devojka treba da pusti vodu sa sobom - rekla je Jovana.
Ako tako kažeš, zašto onda kada si ušla nisi pomerila to nego si izašla i vrištala! Svi su shvatili sve, ali sada pokušavaš da se izvadiš - rekla je Milica.
Ti si možda nemarno želela da poniziš Milicu, ali moglo je to tebi da se desi?
Meni to ne kože da se desi, i ako nema vode može da obavestii da se ostavi bubica i da se to reši! Na primer da uzme vodu sa stola i reši to - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga