AKTUELNO

Nova estradna afera!

Kada je ekipa "Paparaco lova" pre nekoliko dana krenula da prati bračni par Đogani, Vesnu i Đoleta, nakon snimanja emisije "Magazin in" u Šimanovcima, nije ni slutila da će dan kasnije doći do šokantnog otkrića i poznatog densera uhvatiti u preljubi!

Foto: TV Pink Printscreen

Đole se dan kasnije sam vozio ulicama prestonice, istim onim automobilom u kom je sa suprugom Vesnom usnimljen posle "Magazina in". U jednom trenutku se nakratko zaustavio, a u automobil mu je ušla javnosti nepoznata gospođa, sa papirima u rukama, nakon čega su se brzo razišli, zbog čega isprva nije bilo ništa sumnjivo.

Foto: TV Pink Printscreen

Đogani je sam nastavio svoje putešestvije - svratio je do jednog poznatog hotela, gde koristi usluge spa centra, da bi potom sam, potpuno zamišljen, na ulici preslušavao glasovne poruke koje su mu stizale.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Svratio je do banke, a potom ponovo seo u automobil i krenuo u nepoznatom pravcu, a za njim i "Paparaco lov". Đole se zaustavio na novoj lokaciji, a u auto mu je ušla istao ona žena, javnosti nepoznata, sa početka potere.

Foto: TV Pink Printscreen

Izvesna gospođa je, malo pre nego što je izašla iz Đoletovih kola, dobro osmotrila da li znatiželjnih očevidaca ima na vidiku, a kada se uverila da je sve "bezbedno", približila se oženjenom denseru i pao je poljubac!

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D.T.

#Vesna Đogani

#Đole Đogani