AKTUELNO

Ekskluzivno priznanje još uvek zakonite supruge oženjenog repera, učesnika "Zadruge" 4!

Tara Simov, ljubavnica oženjenog repera Nenada Aleksića Ša, danas je diskvalifikovana iz rijalitija "Zadruga" zbog agresivnog i nedoličnog ponašanja.

Ša je konačnu odluku Velikog šefa dočekao u suzama, te je kroz plač apelovao na svog brata Peđu da se pobrine oko Tare i odvede je u svoj stan, gde je živeo sa suprugom Ivanom, i postara se da joj ništa ne zafali.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovim povodom kontaktirali smo Ivanu Aleksić, koja nam se ljubazno javila, a mi smo je upitali da prokomentariše novonastalu situaciju u "Zadruzi" i Tarinu diskvalifikaciju.

U salonu sam, radim. Ne, stvarno nemam komentar u vezi toga, ne komentarišem ništa, ostajem dosledna sebi - poručila je Ivana za Pink.rs.

S obzirom na to da se danima unazad u domaćim medijima spekuliše oko toga da li je Ivana napustila stan u kojem je živela sa svojim suprugom, upitali smo je da li je i dalje na staroj adresi. Podsetimo, Ša od Tarine diskvalifikacije apeluje na svog brata da je smesti upravo u taj stan.

Ne, nisam više tamo, iselila sam se iz zajedničkog stana. Eto, toliko mogu da vam kažem. Pozdrav - ljubazno je završila razgovor Ivana.

Autor: D.T.

#Ivana Aleksić

#Nenad Aleksić Ša

#Tara Simov

#Zadruga