AKTUELNO

Otvorio veče!

Upravo su počele "Nominacije". Zadrugari večeras biraju između potrčaka Filipa Cara - Sandre Rešić i Frana Pujasa. Voditelj Dragan Marinković Maca dao je reč Marku Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Sandri sam pre neki dan rekao mišljenje za poslednji period njenog učešća, koji mi se nije svideo. Video sam da se polako vraća na staro. Jedna stvar mi se nije svidela, deluje kao da se pogubila, čak sam i kada sam pričao sa njom, rekao da nemam lepo mišljenje o njenom društvu i da je ona najgora. Prvih pet, šest meseci posvetila je drugima, a oni su bili najsvetliji deo njenog učešća. Imam stav da neko ko se ovuda ne j*be po ćoškovima, mora da kaže svoje mišljenje. Njoj je to malo teže palo, ali to mene ne interesuje. Ja ne mogu da lažem ljude da bi njima to lakše palo. To je stvar koju joj zameram. Sandra je dva puta prešla granicu u našem odnosu, ja sam imao reakciju, ona joj se nije svidela, ali to je njena stvar. To su dve ili tri stvari koje mogu da joj zamerim, to sam uradio glasno. Sem te tri situacije, nemam loše mišljenje - istakao je Đedović.
Što se Frana tiče, od prvog dana smo dobri. Nikada nismo imali situaciju nekog tipa... Čak i kada sam uradio nešto da ga testiram da vidim nešto, Fran je i u tim situacijama iskulirao. Mnogo veće prijateljstva su pucala ovde na podelama budžeta zbog srednjih budžeta... Ja sam Franu dao srednji budžet, reč mi nije rekao, facu nije promenio... Ništa mi nije zamerio, iako ja mogu da budem drzak ili oštar. Večeras ću samo zbog one tri situacije poslati Sandru - zaključio je novinar.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.