AKTUELNO

Otvorio dušu.

Voditelj Darko Tanasijević je večeras ušao na velelepno imanje u Šimanovcima kako bi poveo intervjue sa aktuelnim zadrugarima pre izbacivanja, a prvi razgovor imao je sa Nenadom Aleksićem Ša.

Kako si? - pitao je na početku Darko.
Najblaže rečeno - užasno. Ne znam gde ću, šta ću, ne znam gde bijem. Tražim mesto da se opustim, ne postoji. Ne znam šta ću sa sobom - istakao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ostao si i bez žene i bez devojke - prokomentarisao je Darko.
Bez žene da, za devojku nemam informaciju. To je ono što me najviše muči, da li je tu, da li će da čeka... To je nešto o čemu razmišljam. Neko kaže ostalo je malo, meni je dva meseca mnogo. Ovaj dan današnji mi je kao mesec dana - odgovorio je Ša.
Većina zadrugara je saglasna sa tim da te je Tara ponizila i ostavila kao kera. Pričaju i o pozivu sa bivšim verenikom iza tvojih leđa - pitao je Tanasijević.
I ja bih isto tako pomislio da gledam sa strane, ali ja znam šta smo mi pričali poslednjih mesec dana. To me drži da ne razmišljam kao ostali, to mi daje za pravo da razmišljam na drugi način. Držim se toga. Jeste pakleno... Nisam neko ko podržava takve stvari i prelazi. To je krupna stvar, ali sama mi je rekla za taj poziv, to sam uzeo kao olakšavajuću okolnost. Dao sam sebi za pravo da joj ne zamerim. Ovde se dešava sve i svašta, emocije su pomešane. Svakog dana se menja - istakao je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li se tebi promenila svest da se javiš supruzi ili bivšoj partnerki kao Tara? - pitao je Darko.
Ne, meni se to ne bi desilo, ja sam zreliji. Ako se vežem za nekoga, ne razmišljam o bivšima. Možda je ona tražila... Ne znam šta joj se dešavalo u tom trenutku u glavi. Znam da su joj se emocije pomešale. Njoj je teret teško pao. Nisam neko ko će nekoga odmah da ostavi zbog toga - dodao je reper.
Ona ti nije odmah rekla za taj poziv, dok su neki drugi ljudi znali - nastavio je Tanasijević.
Možda bih napravio haos da sam u tom trenutku saznao... Ko zna šta bi ispalo od toga, bolje da mi nije rečeno u tom trenutku. Imam običaj da odem na onaj krov... Nisam baš najbolje zbog svega... Izabrala je trenutak kada sam bio opušten. Ja jesam ljubomoran, ali napolju nisam kao ovde. Napolju ne zameram te gluposti. Ona je uvek spominjala da je on neko ko joj se našao u životu. Uvek kada smo pričali o tome da li ga voli, nije rekla da ga voli kao osobu sa kojom bi da bude ostatak života, nego kao osoba koja je uvek bila tu za nju. Kao neka osoba, ne mogu da kažem kao da menja roditelje, ali kao da joj tako znači. Ne znam šta joj se desilo pa je počela toliko da razmišlja o njemu. Dolazio je Miša Laguna i posvećivao pesme preko njega za nju... - pričao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugari smatraju da odbijaš da se suočiš sa stvarima i da bežiš od istine - govorio je Darko.
Da imam malo manje godina, lako bih odustao od toga. Ali kad smo sve ovo prošli... Ispao bih budala, neko ko je tek tako pustio nešto olako... Nisam u tom fazonu da se ne borim za nešto što volim - odgovorio je Ša.
Zašto se nisi tako borio za brak? - pitao je Tanasijević.
Neko drugi nije sačekao kraj rijalitija, a emocije su se ugasile. Ja sam se zaljubio u drugu osobu. Bilo bi nenormalno da sad ja nešto. Ja prema Ivani nemam osećanja da je volim kao ženu, ali poštujem je kao ženu sa kojom sam bio... Ne mogu da je ocrnim, ali ti neki detalji u braku su doveli do toga da se emocije ugase. Čekao se trenutak da se razvedemo, kad-tad bi se desilo, neminovno je bilo da taj brak pukne. Počeli smo da gušimo jedno drugo - govorio je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Publika i zadrugari su primetili da te Tara ne voli istim žarom kao ti nju, a to si i ti pričao - govorio je Darko.
Da, i govorio sam da tu postoji dublje nešto, sada znam da da. Ovaj prostor utiče na nju, ona je tu dugo. Ja ti pričam ono što smo mi pričali. Razačorao bih se da me ne čeka... Ne znam kako, osećao bih se kao g*vno, kao budala, kao kreten, kao magarac... Na meni je da sačekam kraj rijalitija i da verujem da me ona čeka. Ako ne bude tako, razočarala bi me - istakao je Ša.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Nenad Aleksić Ša