AKTUELNO

Teško joj je!

Naredna sagovornica voditelja Darka Tanasijevića u "Dubiozi" bila je Miljana Kulić, koja je otvorila dušu o svojim problemima.

Tara je diskvalifikovana, kako ti se čini Ša? - pitao je Darko.
Da li primećuješ šta mi zadrugari rade, zašto ne pričamo o tome? Što se tiče Tare i Ša, kao što sam rekla, meni nekad pada koncentracija, trpim raznorazne uvrede i poniženja. Poniženo se osećam na samu pomisao. Apsolutno me svi ponižavaju. Pričaju da uriniram, vršim nuždu po imanju i sebi, svašta o mojim roditeljima. Cela kuća se urotila protiv mene. Oni su misli da se neću vratiti - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kome smeta jaka Miljana Kulić? - pitao je Darko.
Svima, Rialda mi dobacuje, Sandra je spojila krevet i stavila sve svoje stvari, a kada sam htela da ga razdvojim, Rialda mi dobacuje: "Bolesnice". Zaboravljam šta mi pričaju. Krevet je pored Sandre Rešić, pametniji popuštam. Malopre prolazim, pevam "Hani, hani", želim da pobegnem od svojih misli, a Đedović i Ermina mi pevaju: "Šta će meni tvoja slika, kada još malo oca nemam ja". Karić mi se danas izvinio, rekao mi je šta su mi (Rialda i Sandra) uradile. Non-stop šikaniranje. Marko Đedović šta mi izgovara, nadam se da mi roditelji ne obraćaju pažnju na to, da se ne sekiraju. On mi dobacuje: "Ova svađa sa Tarom, tri nove metastaze". Neci sam rekla da neću iz njegovih ruku da jedem jer je dirao cipele, on me udari flašom po leđima. Šta ovi ljudi rade meni, nemam sa kim da popričam. Usamljena sam i tužna. Kenan mi dobacuje, apsolutno svi... Od sada štagod da mi kažu, ja kažem: "Važi". Car mi danas traži cigaretu, ja mu kažem da mi treba za sebe, on krene da mi j majku... Ja to najviše mrzim, ja volim da pričam sa ljudima. Ne znam šta je, da li misle da ću pobediti... Matora me je danas iz čista mira napala. Skidaju mi periku, pljuju me u facu... Ja samo želim da se šalim, sprdam, zezam, ali nema sa kim - odgovorila je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Kristijanom si uspostavila konekciju ponovo - primetio je Darko.
Ja njemu nikad neću preći preko nekih stvari. Pričao je za mene kao i za ostale devojke, da sam ga zavodila, da sam se skidala. Nisam mu prešla preko toga, nego se on ponudio da mi stvari prebaci u pab kada mi je Tara ono uradila sa stvarima. Nikad ne mogu da zaboravim šta je sve izmislio i slagao. Ja sam imala poverenje u njega, zavolela na neki način, da bi me on izdao kao čoveka i prijatelja, tako što je izmislio lažne priče. U meni vidi konkurenciju. Vezivao mi je kanap kako da pobegnem. Obazriva sam i na distanci - rekla je u jednom dahu Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.