AKTUELNO

Raskrinkavanje!

Voditelj Darko Tanasijević je Miljanu Kulić zamolio i da prokomentariše situaciju Nenada Aleksića Ša, kao i odnos Kristine Spalević i Kristijana Golubovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Ša, iskreno, ja bih mu sada prišla i pitala kako je, žao mi je, šeta kao muva bez glave. Kao da je poludeo. Vidi se da nije dobro. Šamar realnosti mu se dogodio ovde. Izblamirao se sa uličarkom od 20 godina, ostavila ga je žena. Tara se prezasitila, bio joj je zanimljiv dok nije ušla u odnos sa njim, takva je, htela je da ispuni svoju misiju da bude sa Ša, pošto je on poznat na našoj estradi. Karma je k*čka, on je uradio ono Ivani, Tara pozvala bivšeg verenika. Nikada na tuđoj nesreći nećeš izgraditi svoju sreću. Svaka prevara se tako završila. Maja i Janjuš tu nema sreće, Sloba, evo sada Tara i Ša. Smatram da je prestala da ga voli - rekla je Miljana, pa dodala:
Što se tiče Kristijana i Kristina, prešli su granicu definitivno. Svi se prave budale. Od samog početka ja imam sukob sa njim jer mu kažem šta mislim. Od sebe pravim budalu, a oni ćute i nemaju konflikte. I sam je rekao da njegovoj supruzi Ivani smeta kada je njegova devojka u blizini, a ovo... Svakoga dana su sve bliži. Šta oni ima da provaljuju i traže štekove? Zna se šta se radi u štekovima! Videla sam u ekonomskom štek pokriven ćebetom. Kada se ide u štek, ili pričaš tajne ili imaš s*ksualni odnos - govorila je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.