AKTUELNO

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj prokomentarisao je gostujući u Jutarnjem programu TV Pink pretnje gaženjem koje je na račun novinara i voditelja Predraga Sarape na Tviteru izrekla radnica Đilasovog Multikoma, Biljana Lukić.

- Dok ste se vi užasavali ja sam se drohotom smejao. Danas je sve postalo naopako i u prirodi i u društvu. U prirodi je nekad bilo da pevac gazi kokoš, a da kokoš gazi pevca, ili da joj padne na pamet da gazi pevca, to nikad niko nije video. Ova je htela da gazi Sarapu onolikoga. Znači kokoš je htela da preuzme ulogu pevca - rekao je Šešelj i dodao:

- Biljana Lukić je vodila neku emisiju sa novokomponovanim pevačima, neku "šoder listu", i onda je nestala. Ali Bog je nizašta nije dao... I sad joj se odjednom pojavila čežnja da gazi. Možda bi i izdržao Sarapa - rekao je uz osmeh Šešelj.

Foto: Twitter.com

Podsetimo, radnica Đilasovog Multikoma i njegova najveća promoterka Biljana Lukic napisala najbolesniji tvit do sada:

- Od zanimljivosti izdvajam da sam vozila dok je Sarapa prelazio ulicu.Noga sama krenula da gazi gas, sreća pa je mozak viknu: "ne prljaj auto" - napisala je Biljana Lukić.

#Vojislav Šešelj