AKTUELNO

Tek što je otkrila da ima novog dečka!

Pevačica i pobednica "Zadruge 1", Kristina Kija Kockar, ove noći izašla je u provod sa Ivanom Aleksić, još uvek zakonitom suprugom repera i aktuelnog zadrugara Nenada Aleksića Ša. Njih dve su proslavljale Ivanin razvod od repera, a sve ovo su objavile na društvenoj mreži Instragram, gde su okačile sliku na kojoj se vidi kako uživaju uz fino vino i natpis na kome piše "Srećan razvod".

Ali, ovo nije sve. Kija je ovu fotografiju okači na na svom Tviter profilu i napisala "Šta se pije?". Ova slika izazvala je burne reakcije, a zatim je usledila još jedna fotografija koje je šokirala sve!

Foto: Twitter.com/realKIJAKOCKAR

Naime, Kija je okačila još jednu fotofrafiju, gde na tanjiru ispred nje piše "Srećan raskid", a Kockareva ju je nazvala "Šta se duplo pije?". Podsetimo, Kija je nedavno, gostujući u jednoj emisiji, otkrila da ima novog dečka. Tada je na pitanje šta je pali fizički, šta duhovno, a šta emotivno, odgovorila: "Duhovno mir, emotivno strast, pažnja, lojalnost, i fizički moj dečko. Kod njega ništa nije odbojno, a u životu kad me neko pravi budalom, a zna da znam istinu".

Foto: Twitter.com/realKIJAKOCKAR

Kija je istu sliku okačila i na svoj stori, a dopisala je "Ju, i meni je nešto stiglo. Hahaha, šta se pije?".

Foto: Instagram.com/kijakockar

Autor: M. P.