AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Stefan Karić bio jedan od takmičara četvrte sezone najgledanijeg rijalitija koji je odgovarao na pitanja predstavnika sedme sile u sinoćnoj emisiji "Pitanja novinara". Dok je pričao o svom odnosu, raskidu i nepoverenju u Jovanu Ljubisavljević, Karić je je govorio i o tome koliko je ta veza slična sa onom koju je imao sa Ivanom Šopić prošle godine.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam imao žestoke sukobe sa Ivanom koje nisam imao sa Jovanom. Nisam ni sumnjao u njene reči koje je Ivana izgovarala, a Jovani za neke stvari ne mogu da verujem. A emocija sa Jovanom je mnogo jača nego sa Ivanom. Te dve veze ne mogu da uporedim. Ivana je želela sa mnom dete, a gledala je drugog. Tako da, ne želim da se vraćam na te teme. Nikad ne bih prešao preko tih stvari, ja sam znao, nije me lagala. Moje neke reakcije su identične, to je neosporno, ali ne bih voleo da mi budu iste veze. Nema veze što nismo zajedno, ali sam osetio jače emocije nego prošle godine. Loši smo jedno po drugo, i bolje ovako nego da pravimo gluposti - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Bivšu zadrugarku i voditelju RED televizije je pogodilo to što ju je Stefan optužio da ga je prevarila, pa je odlučila da javno demantuje njegove reči putem svog profila na društvenoj mreži Instagram. Njenu izjavu prenosimo u celosti.

Foto: Red TV Printscreen

Foto: Instagram.com/sopicka_

Ranije nisam, ali sada osećam jaku potrebu da demantuje apsurdne i apsolutne laži koje je Stefan Karić izneo o meni u "Zadruzi 4". Nikada nisam ni u koga gledala dok sam bila sa dotičnim u vezi, a ponajmanje posle "Zadruge3" "završila" sa tom X (i dalje identitet nepoznat" osobom. Ako ne, i najveća laž o meni izneta, pored one da sam bila sa čovekom od 70 godina. problem je što mnogo veću težinu ima tvrdnja od strane osobe sa kojom ste bili u vezi (i pravili dete). Hvala rijalitiju kao takvom, da ste svi u prilici da sami procenite osobu i samim tim prosudite o istinitosti i validnosti reči pojedeinaca. Nažalost (svih nas), svet je pun šlihtara, d*peuvlakača, ulizica i podguznih muva, koje će jednom Stefanu Kariću klimati glavom na sve izgovoreno. S obzirom na to da je on okružen isključivo takvim ljudima, ja nemam drugo oružje, sem moje javne reči da demantuje sve tvrdnje i pokušavam da sklonim ljagu koju on uporna baca na moje ime, lik, delo i moj moral - napisala je Ivana, pa nastavila:
Nikada nisam karakterisala svoj moral kao neoboriv, ali moju iskrenost, čistu nameru i moju lojalnost dotičnom niko ne može da mi ospori, pa ni on, ni njegovi pacovi i ostali glodari oko njega. Te pacovčine samo hrane njegov bolestan um, daju njegovim fejk scenarijima virtuenu validnost i pune njegov ego, koji je uveliko uzdrman. Stefan u rijalitiju nema prijatelje, ima ego punjače, shvatite i to. Ne znam samo hoće li imati srama i stida da pogledaju u oči osobe poput mene, i ostale žrtve koje plaćaju cenu njihovog mizernog poltronstva, kojima svakodnevno svedočimo na TV ekranima - istakla je Šopićeva.

Foto: Instagram.com/sopicka_

Foto: Instagram.com/sopicka_

Maksimalno sam se trudila da se ne oglašavam povodom ranijih udara na mene kao čičnost, na moju lojalnost njemu kao tadašnjem dečku, iako je to čemu vi svedočite samo 5% lažnih optužbi sa njegove strane. Da li je neko njega lagao ili su samo njegove bolesne kreacije koje kreira i kao takve iznosi bez osnovane sumnje, a kamoli dokaza... Poziva svakoga ko zna nešto, ima klip ili bilo kakv dokaz ili naznaku, bilo koje vrste, da sam napolju bila i sa jednim učesnikom "Zadruge", neka pošalje na Pink.rs ili plasira u javnost na koji god način. Ovo pišem jer branim svoju čast, a ne zato što sam bilo kome dužna, niti me zanima hoće li dotićni da mi veruje. Ja ne mogu nikoda ga lečim, nisam psihoterapeut, a u ovom slučaju je potrebna pomoć te vrste, nažalost - dodala je Ivana.
Narod sve vidi i bio je u pravu. Trebalo je vremena i meni da shvatim zašto sam dobila osodu naroda. Maksimalno pristrasna prema dotičnom od početka. Kao jedna od (mnogu slobodno da kažem) jačih jedinki famoznog čopora, svim silama sam branila dotičnog do poslednjeg dana. Svu gnev, teret, mržnju, preuzela sam na sebe, svesno. Stoički iznela sve probleme na svojim leđima, probleme i teret za oboje. ostala apsolutno sama protiv svih, sa mladunčetom ispod suknje. Više se nervirala oko 4 tuđa izgubljena honorara, nego svoja 24. I ne krivim nikoga, samo sebe, jer je to bio moj izbor. tako da, umesto da nipodaštava i širi laži o svojim izborima, neka se S.K. potrdui da bude on srećan. Niko od nas bivših ga ne sputava u tome. Ne vidim više potrebu za ovom temom, sem moje čične potrebe da odbranim svoju čast i dostojanstvo na koje je bačena ljaga - poručila je Šopićeva.

Foto: Instagram.com/sopicka_

I da, hvala svim mojim prijateljima i podršci pre svega na zdravom odnosu, bez hijerarhijskih lestvica i lažnog tapšanja i hvala što "ne hranite" moj ego, već moje srece. P.S. Ovo je najemotivnije što ćete ikad dobiti od mene. Znate me, ledena kraljica - zaključuje Ivana.

Foto: Instagram.com/sopicka_

Autor: M. P.