AKTUELNO

Suparnice!

Za crnim stolom je počela Mićina Igra istine, ali nisu svi bili raspoloženi za izlaganje i odgovaranje, pa su odmah krenuli sa pitanjima. Ana Bulatović je imala reč, pa je odgovarala na pitanje o Čorbi.

Da li on ide linijom manjeg otpora? - pitala je Ana.
Ljudi su takvi ovde..- govorila je Teodora.
Već je kraj, gledala sam da se udaljim, znam da nije bilo iskreno sa njegove strane. Meni je drag, ali me nervira kad je nešto, uvek se izvlači, on zna moje mišljenje, mislim da je dvoličan- rekla je Ana.
Kako možeš sa njim da budeš ok, a imaš takvo mišljenje? Ja ga znam bolje nego svi ovde - rekla je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ti smeta Miljana? - pitao je Mića Kristinu.
Prvo forsiranje neko sada kada smo u javnom odnosu. Ne ide da se ponaša tako. Ja sam mu rekla da može da radi šta god hoće, ali nekako, kad god vidim nju, ja vidim da vrši nuždu. Gadi mi se, nisam ljubomorna - rekla je Kristina.
E, gadiš se i ti meni. Prvo, nas dvoje smo imali rasprave, ali je i za mene bio tu uvek. Kad je meni bilo loše, on je jedini došao, imali smo prijateljski odnos, nikakve druge namere nisam imala. A ovo što priča da radim, ja to ne radim, to moj izmet nije. To je mnogo banalno. Nije hteo neko da izađe iz toaleta, i otišla sam u tuš kabinu, oprala sam svoje stvari - govorila je Miljana.
Znači, u*rala si se u gaće?- pitao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Jer nije htela devojka da me pusti u kupatilo, a uzela sam i sve detaljno očistila. Uvek sam mirišljava i čista, evo može Kristijan da potvrdi - rekla je Miljana.
Ja ne lažem nikad, a ti sve lažeš. Ja tad nisam bila u wc-u, ti si bila. Ajde priznaj da se*eš kao foka - rekla je Kristina.
Ja se sa njim samo družim. Boli te moj odnos sa Kristijanom? Ti si mu jedna prolazna stanica u životu, ljubomorna si na mene, i ja ću sa njim nastaviti da se družim. Ivana, nisam te prepoznala. on će se pomiriti sa ženom, sigurna sam - nastavila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga