AKTUELNO

Drama na raspodeli!

U toku je raspodela budžeta ovonedeljnog vođe Mišela Gvozdenovića, a nakon što je prvi veliki budžet dao Mini Vrbaški, sa kojom je ponovo u vezi, pevač je nastavio da deli novac.

Foto: TV Pink Printscreen

Bori sledeći veliki budžet, znamo se od spolja, uvek smo se poštovali, uvek sam imao lepu reč za njega da kažem, nikad nisam čuo da je rekao nešto loše za mene. Ovde se slažemo lepo, ne družimo se nešto preterano. Odsutan si malo, razumem i zašto. Ne sviđaju mi se svađe sa Milicom, gde si svašta izgovarao i u svađama sa ljudima, ali mislim da to ne misliš, već da prićaš u afektu. Ujedi se nekad za jezik - rekao je Mišel, pa nastavio:
Hvala, Miško, u pravu si - odgovorio je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći veliki su za Kristijana i Čorbu. Šta bih rekao... Oni su dve osobe koje su mi značile najviše u kući, spavali smo, jeli, živeli zajedno, raspravljali se. Imali lepe, ali i ružne trenutke. Došlo je do svađe, rasprave, naročito sa Kristijanom. Bilo je dosta uvreda, omalovažavanja sa Kristijanove strane. Ne mogu da skapiram i ne ide mi u glavu, da pored onakvog druženja i onoliko provedenog vreme, da mi po drugi put vređaš porodicu, pljuneš tri puta - krenuo je Mišel.
Rešićemo na sudu, tvoj brat me je tužio za uvredu časti. Raspravićemo kao ljudi to civilizovano. To moja braća ne rade, mi rešavamo sve sami - odgovorio je Kristijan.
Ja to ne znam, ali moraš da shvatiš i njegovu stranu. Jako si me ponizio, uvredio... Šta god da si mi zamerio, nije trebalo tako da uradiš, ali ja ne mogu da te menjam - odogovorio je pevač.
Mi smo u lošim odnosima, ali ja ću uvek da se pojavim kada ti nešto treba. Hvala ti za veliki budžet. To su moja g*vna koja ja jedem. Za tvoje mane ću uvek isto da kažem. Ti si se iskompleksirao, kao i ova mala (Kristina), što priča da sam joj gospodar. Posle pet meseci ja čujem da pričaš ljudima: "Ne može meni ni Kristijan da kaže"... Što se nisi tako k*rčio Tomoviću i Caru? - pitao je Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

A ti vređaš ljude iz poštovanja? - pitala je Miljana, pa se Kristijan posvađao sa njom.
Ti si mu prva pričala da je peder. Ja u svađi kažem svašta što ne mislim, a ovo smeće (Miljana)... Klošarka sada tebe brani. Gutačica sp*rme, iz čaše pije sp*rmu Kristijana Golubovića. Kako se zove sp*rma i kola? Bambuščinu si popila - uzvratio je Golubović, a zatim je Mišel nastavio da obrazlaže.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragana je pomenula u svađi tebe kao zaštitnika, zato sam to rekao da ne može ni Kristijan da mi kaže! Smatram da ne treba jedno drugog da vređamo, da produbljujemo frku. Najteže mi je palo kada si mi vređao porodicu. Povredilo me je kada si rekao da nigde neću pevatzi, raditi - zaključio je pevač.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.