AKTUELNO

Ovo se ne propušta!

Kroz još jedno spektakularo izdanje emisije ''Premijera - Vikend specijal'' vodiće vas čuveni popularni voditeljski dvojac Tijana Prica i Bojana Lazić, a premijerna ekipa pripremila je pregršt aktuelnih priča o poznatima koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Foto: Pink.rs/JELENA SIMONOVIĆ

Ekskluzivno na televiziji ''Pink'' u dobro poznatom terminu od 13:30 časova, po prvi put u istoriji, Bogoljub Karić otvara vrata svog velelepnog doma.

Foto: Pink.rs

U razgovoru sa reporterom Nemanjom Vujičićem, Bogoljub i Milanka Karić otkrili su najintimnije detalje iz svog života o kojima do sada nisu pričali. Potresne ispovesti, šokantni detalji i priče koje javnost nikada nije čula, možete gledati ove nedelje u ''Premijera - Vikend specijalu''.

Foto: Pink.rs

U toku je i snimanje serije ''Dinastija'', u kojoj je jednu od glavnih uloga dobila čuvena glumica Marija Karan, koju je publika zavolela u brojnim filmovima i seriji ''Ljubav Navika Panika''. A sada se ekipa emisije ''Premijera'' našla na setu pomenute serije, a u nedelju donosi sve sočne detalje sa snimanja.

Video: Pink.rs

Ne propustite novo, uzbudljivo izdanje emisije ''Premijera - Vikend specijal'' koje je na programu televizije Pink uživo u nedelju, 13. juna u 13:30 časova!

Autor: M.M.

#Premijera-Vikend specijal